“Nemoj da vrištiš, IZBOŠĆU te”: Optužen muškarac za pokušaj SILOVANJA u Železniku

Uhapšen je nekoliko dana kasnije

 

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Nemanje Z. (28) zbog sumnje da je u noći izmedju 21. i 22. novembra 2020. godine u Železniku pokušao da siluje devojku.

 

Protiv ovog osumnjičenog u toku je postupak i pred Drugim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu zbog krivičnog dela Protivpravno lišenje slobode u pokušaju, odnosno zbog sumnje da je u martu ove godine u Železniku pokušao da u večernjim satima u prolaz uvuče drugu devojku, ali je pobegao kada je naišlo taksi vozilo.

 

Uhapšen je nekoliko dana kasnije, nakon čega je utvrđeno da je on osumnjičen i za krivično delo Silovanje u pokušaju iz novembra 2020. godine.

 

Nemanja Z. se nalazi u pritvoru zbog opasnosti da će dovršiti ili ponoviti krivično delo.

 

Optužnicom Višeg javnog tužilaštva u Beogradu on se tereti da je u noći izmedju 21. i 22. novembra 2020. godine u Železniku, iz autobusa na liniji 55 izašao za oštećenom, prišao joj s leđa, stavio joj ruku preko usta i rekao “nemoj da vrištiš, izbošću te”.

 

Odvukao ju je u prolaz između obližnjih zgrada gde je uz silu i pretnju pokušao da je obljubi, ali je devojka uspela da se odbrani.

 

Predložila mu je da odu kod nje u stan, na šta je Nemanja Z. pristao, držeći je i stežući obema rukama uz sebe dok su se kretali.

 

Po ulasku u prvu zgradu u kojoj je okrivljeni krenuo da je vuče prema podrumu, devojka je uspela da mu se otrgne, otrči do visokog prizemlja i pozvoni na vrata jednog stana.

 

Kada je čovek iz stana otvorio vrata, okrivljeni je pobegao, a oštećena devojka je pozvala policiju.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin