“NEMA DANA DA NA NJEGOVOM GROBU NE ZATEKNEM…” Otac Nebojše Glogovca o nepravdi i velikoj neistini: “Borim se…”

Nebojša Glogovac poznati sprski glumac, koji je preminuo od posledice teške bolesti. Iza njega je ostala njegova surpuga, kao i malena ćerkica, a njegovi fanovi mogu da se samo sećaju na njega ako pogledaju neko njegovo remek delo a nije da ih nije ima u sovjoj i više nego bogatoj karijeri.

Kada je on preminuo 2018 godine, od posledice tumor* pluća, samo godinu dana posle, preminula je i njegova majka Milena. Njegov otac, Milenko je bio skrhan od bola ali je jednostavno morao da ide dalje sa svojim životom. “Dok smo mi živi, molitva je veza sa onima koji više nisu sa nama. Bogu se obraćamo kao prijatelju, kao jednom od nas koji je prošao kroz ljudske probleme i zbog toga je u stanju da shvati naš bol i tugu. Četrdeset godina sam sahranjivao ljude. I mlade i stare i decu i pokušavao da im kao sveštenik pružim utehu, dam nadu, očuvam veru.

Ali kada se meni desio gubitak, bio sam prepušten tome da sam nađem snage da očuvam sebe u bolu. Moram da dodam da je velika neistina da sam ja sinu držao opelo na sahrani” – kazao je Nebojšin otac. On je spas pronašao u veri, skoro svaki dan ide na groblje položiti cveće i zapaliti sveću supruzi i sinu, a kako kaže redovan je i u crkvi:”Nema dana da na njegovom grobu ne zateknem cvet. Imao je očigledno mnogo poštovalavaca. Ploča je uvek sređena, obrisana, nekoliko sveća gori. Drago mi je zbog toga” – kazao je za kraj.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/