Connect with us

Zanimljivost

NEKE PJEVAČE SAM VRATIO U ŽIVOT: Sharan Nikolić je nailazio na probleme

Published

on

Region je zavolio Tijanu Milentijević kao izuzetno talentovanu djevojčicu koja je sa petnaest godina došla do finala Zvezda Granda.

U međuvremenu ona je porasla i počela da osim glasom pleni i stasom što je i pokazala u svom novom spotu “Žena od sultana”.Međutim, mnogim ženama zapao je za oko sam “sultan” a iznenadićete se kad čujete ko je on zapravo.Naime, on je Sharan Nikolić, nekadašnji frontmen grupe “Allegro bend”, a danas čovek koji je više zadužen za produkciju, ali je svakako na isti način posvećen Slađinoj karijeri, ako ne i u potpunosti. Jednom prilikom je izjavio da je muzički projekat koji je radio sa Slađom Allegro i pjevačem Samo Bob donio velike probleme.

Autori tih pjesama koje sam ja promovisao, umjesto da budu zahvalni što se neko bori da se očuva muzika, da vrhunski izvođač pjeva njihovu pjesmu, da se ponovo ta pjesma vrati u narod, vjerovao ili ne, većina tih autora me mrzi sad. Sve te autore sam uljudno pitao i dobio sam dozvolu od svih, međutim kada se to pojavilo i kada su vidjeli uspjeh tog projekta, mislim na albume “Soba za sjećanje” i “Soba za plakanje”, oni se sad bore da obore sopstvene pjesme što je meni potpuno idiotski. Čak su neki i uspjeli u tome. Ljudi koji su mi dali napismeno pravo. Neke pjevače i pjesme sam ponovo vratio u život, a oni na sve moguće načine se trude da to ponište, da obore svoje pjesme  Inače, ja sam donio melodiju za pesmu “Imendan”, svi su je odbili, čak i Slađa. Onda sam ja rekao da ću da založim svoju kuću, ako prođe da mi vrate pare, a ako ne prođe ništa mi nisu dužni. Niko nije mogao da vjeruje da sam toliko siguran i da vjerujem u tu pesmu. Biljana Spasić je uradila tekst, a Slađa je rekla “Ne sviđa mi se ta riječ”. Onda me je Slađa zamolila da se promeni naziv pJesme, tačnije da se ta riječ izbaci, a ja sam rekao da ne dolazi u obzir i da će se  album tako zvati. Slađa je rekla da sam lud, ali je na kraju pjesma postala hit i obilježila taj album-izjavio je Sharan

Zanimljivost

Imala različite PRIČE za decu, komšije i roditelje: Biljana je uz ovu mrežu LAŽI krila 3 godine mrtvog muža

Published

on

Ivan Stojanović, kako se sumnja, ubijen je još 2019. godine kada je poslednji put zabeleženo da je iz Rusije došao u Srbiju

 

Činjenica da je Biljana Stojanović (38) godinama davala oprečne odgovore o tome gde se njen suprug Ivan (40) protekle tri godine nalazi i zašto se nikome ne javlja, nesumnjivo potvrđuje teoriju da je ona znala da je mrtav.

 

Mreža laži koju je godinama plela tek sada je svima očigledna, a ono što je neverovatno je što je za svakoga imala drugačiju verziju o tome gde je Ivan i zašto ga niko tri godine nije čuo.

 

Ivan Stojanović, kako se sumnja, ubijen je još 2019. godine kada je poslednji put zabeleženo da je iz Rusije došao u Srbiju. Policija ima podatke o njegovom ulasku u zemlju te godine, ali ne i o izlasku.

 

– Tada je došao na taštinu sahranu. Tih dana viđali smo ga po selu, a onda ga odjednom nije bilo. Biljana nam je rekla da se vratio u Rusiju. Nismo o tome dalje mislili, nije nam to bilo čudno – ispričali su meštani za “Blic“.

 

Te godine Ivan je prodao traktor i svu propratnu mehanizaciju. Ni to nikome nije bilo neobično jer je godinama radio u inostranstvu te je sve to stajalo. Gde je novac od prodaje toga još nije poznato.

 

Da je za svakoga imala drugačiju verziju o Ivanu tek sada je svima postalo jasno.

 

Priča za komšije

Biljana se sve tri godine ponašala normalno. Kažu bila je vesela, nasmejana. Komšijama je govorila da se Ivan normalno javlja, da je dobro, da je u Rusiji, radi i doći će uskoro. “Na ruku” joj je išla pandemija korona virusa koju je često koristila kao izgovor o tome zašto Ivan ne dolazi kući.

 

– Govorila je da ne može da dođe zbog mera zbog pandemije, pa da ne može jer ima problem sa vakcinom – pričaju komšije.

 

Jednom je pominjala i neki požar koji ga je omeo a taman je hteo da dođe u Srbiju. Međutim tek pojedinima je bio čudan jedan detalj, ali nisu tome pridavali mnogo pažnje.

 

– Bilo je čudno to da je pričala o njegovom dolasku čak i onda kada je niko nije o tome pitao. Te doći će za ovaj praznik, pa za sledeći, pa onaj tamo, pa za ćerkino punoletstvo… – dodaje jedna od prvih komšinica porodice Stojanović.

 

Priča za decu

Sa njenom i Ivanovom decom ipak nije mogla baš tako. Za njih je imala drugačiji način ponašanja.

 

– Najstarija ćerka je bila jako vezana za oca, pa je Biljana smišljala načine da izgleda kao da imaju komunikaciju – otkriva izvor “Blica”.

 

Kako su, nakon otkrivanja zločina ispričale Biljanine koleginice, neke od njih molila je da glume da su njen suprug i pišu njihovoj deci.

 

– Jednom je tražila da najstarijoj kćerki napišem poruku i predstavim se kao njen muž. Trebalo je da napišem: ‘Tata je dobro, polomio mi se telefon, nemam mnogo vremena da vas nazovem…’ Kao da se dete ne brine. Očigledno, sve je jako dobro krila – rekla je koleginica.

 

Ova žena je radila u fabrici “Aptiv”, gde ni njene kolege ne mogu da veruju šta se desilo.

 

– Uvek je pričala da joj je muž u Rusiji i to mrtva hladna. Ali se sećam da mi je jednom tražila da najstarijoj ćerki napišem poruku i predstavim se kao njen muž. Trebalo je da napišem: “Tata je dobro, polomio mi se telefon, nemam mnogo vremena da vas nazovem…” Kao da se dete ne brine. Očigledno je sve jako dobro krila – navodi njena koleginica.

 

Priča za njegove roditelje

 

Mnogi se pitaju kako je čak tri godine uspevala da obmane Ivanove roditelje koji za svo to vreme nijednom nisu pričali sa sinom. Međutim, ako se uzme u obzir da su u pitanju stariji ljudi, koji žive u zabačenom selu u ovom kraju Leskovca i da nemaju internet i ne znaju da koriste Viber i druge mreže za komunikaciju, situacija postaje jasnija.

 

Kako se saznaje, za njih je uvek imala drugačiju priču. Kada dođu kod nje kući, nekad je zvala pa “nije uspevala da dobije” Ivana, nekad im bi samo prenosila da se javlja, da je dobro, da radi i šalje novac, a nekad bi otišla u drugu sobu da se čuje s njim, pa onda im govorila da je morao da prekine jer je morao da radi… Oni nisu ni slutili da se samo par metara dalje, u toj kući, skrivao užas…

 

– Svekrvi je pre mesec dana pričala kako je Ivan stigao u Beograd i kako treba da se nađu kako bi kupili stan. Ivanovu majku je to mnogo obradovalo, radovala se tome, ne znajući da joj je sin mrtav, zazidan u buretu – priča za “Blic” jedan poznanik porodice.

 

Nakon toga Biljana je i Ivanovom ocu rekla jednu bizarnu rečenicu.

 

– Kada je svekar nedavno bio kod nje ona mu je rekla: “čućete vi nešto, desiće se nešto”. Čovek nije ništa slutio, mislio je da govori o kupovini stana i da će bili neko lepo iznenađenje. Nije znao da je lagala za stan i da će čuti da mu je sin mrtav i zazidan – priča komšija iz sela.

 

Kada je zločin otkriven, Ivanovi roditelji upali su u potpuni šok.

 

– Idem na njemu sahranu, ja je žalim, a moj sin mrtav… Zar da dočeka da mu koske sahranjujem – kroz suze je dan nakon što je zločin otkriven ispričala Ivanova majka Ružica.

 

– Nikad nam se nije javio. Ona je govorila da se javlja njoj, a i unuke su isto govorile da se tata javlja, kao ne može da razgovara. Pa nije ni mogao kad je nabijen u bure i sahranjen, to se tek sad otkrilo. Njene sestre su nas toliko napadale što se Ivan ne javlja, što se deci ne javi, što ne dolazi… nije ni mogao da se javi iz bureta – kaže Ivanov otac.

 

Da u njenoj priči nešto “ne štima” jedini je sumnjao Ivanov brat Nenad, po zanimanju policajac. On je taj koji je i razvalio pregradni zid u podrumu i pronašao zabetonirano telo svog brata.

 

Kažu meštani da se on intenzivno raspitivao zašto se Ivan ne javlja, da je stalno pitao i Biljanu i decu. Ovakav užas, međutim, verovatno ni on nije mogao da nasluti…

 

Priča za ljubavnika

 

Da je Biljana dobro glumila potvrdio je i Aleksandar, koji je priznao da je s njom pune dve godine bio u ljubavnoj vezi. On je policiji, ali i za pojedine medije, ispričao da je znao da Biljana ima muža, ali da mu je govorila da je u Rusiji i da nisu u dobrim odnosima. On ju je, rekao je, pomagao, ali o zločinu nije znao ništa.

 

Kažu da ju je nekoliko dana pre nego što je izvršila samoubistvo ostavio.

 

On je saslušan u policiji i prošao je poligraf, međutim policija još proverava njegove navode.

 

Priča za drugarice

 

Za drugarice s posla s kojima se družila u periodu nakon zločina Biljana je imala istu priču kao i za komšije. Barem neko vreme, a onda je “promenila ploču”. Najverovatnije, da bi joj pomogle da skriva istinu od dece koja su tražila da čuju oca.

 

– Družile smo se dve godine i za to vreme mi nikada nije pokazala fotografiju supruga. Na Fejsbuku je bilo naših fotografija, ali njene sa njim ne. Ne znam kako je izgledao, a bile smo dobre prijateljice – ispričala je za “Blic” Biljanina koleginica koja je želela da ostane anonimna.

 

Kaže, Biljana je uvek bila vesela, nasmejana, ali o mužu nije mnogo pričala.

 

– Ponašala se kao da je među njima sve u najboljem redu, a onda je odjednom nastupila velika promena. Jedan dan je samo došla i požalila mi se d ajoj se muž uopšte ne javlja. Tada se promenila jako… – opisuje ona za “Blic”.

 

A onda je opet promenila priču.

 

– Posle je počela da govori da se javlja, ali samo njihovoj najastarijoj ćerki, jer je za nju jako vezan – dodaje.

 

Ubrzo nakon toga Biljana je promenila posao i prekinula kontakt sa koleginicama s kojima se družila.

 

Neuropsihijatar: Splet manipulacije i poverenja okoline

 

Stevan Jokić, specijalista neuropsihijatrije i dečje psihijatrije, kaže za “Blic” da Biljaninu mrežu laži niko nije shvatio jer je u pitanju splet manipulacije i poverenje okoline prema njoj

 

– Ona je bila ili intelektualno nadmoćnija u odnosu na sve te osobe u okruženju, ili toliko manipulativna da nije mogla da izazove sumnju kod rodbine. Postoji mogućnost i da su u pitanju osobe koje ni ne znaju kako da stupe u kontakt sa osobom u inostranstvu – kaže Jokić.

 

Vera Jovandić, specijalista neuropsihijatrije, kaže i da otuđenost porodice može biti jedan od razloga za nedostak sumnje kod Ivanovih najbližih.

 

– Biljana je svakako manipulisala njima jer je slala poruke i uspešno prikrivala da je Ivan mrtav. Ipak, najjednostavnije tumačenje je da su oni manje kontaktirali i manje se viđali (u okviru porodice). Vi imate članove porodice u istom gradu i ulici, pa se ne vide godinama. U praksi sam imala slučajeve da su članovi porodice pričali o ljubavi i bliskosti, a kada se ušlo u dubinu otkrila se otuđenost – kaže Vera Jovandić.

 

Podsetimo, telo Ivana Stojanovića (40) iz Velikog Trnjana kod Leskovca, kog je, kako se sumnja, ubila supruga Biljana sekirom, bilo je ubačeno u bure, a potom preliveno betonom. Sekira kojom je izvršen zločin pronađena je na tavanu kuće u najlonskoj kesi.

 

Očevici kažu da je telo Ivana Stojanovića pronađeno u buretu zabetonirano u “čučećem položaju”, ali da, verovatno zbog betona, nije otpao ni jedan deo tela iako se nalazilo tu tri godine.

 

– Kada je malter skinut videle su se povrede sečivom po celom telu, nalik na one koje su samo mogle da budu nanete sekirom – priča rođak Stojanovića, koji je, kaže, imao tu nesreću da sve to vidi i da od tada ne može oči da sklopi.

 

Bure se, kako otkriva za “Blic”, nalazilo iza naknadno dozidanog zida.

 

– Taj zid je bio od cigala i maltera u jednom ćošku, a preko su bile nabacane neke stvari, otpad. Zid je amaterski urađen. Ili se radilo na brzinu ili ga je zidala ženska ruka – smatra naš sagovornik.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Continue Reading

Zanimljivost

NIJEDNA PAMETNA ŽENA NE PRISTAJE NA OVO: 5 stvari koje ni u ludilu ne treba raditi za muškarca!

Published

on

Ma koliko ga volite, na ove stvari nikad ni ne pomišljajte

Ma koliko da volite muškarca sa kojim ste, neke stvari su jednostavno nedopustive. Pametna žena nikad neće ove 4 stvari raditi za svog partnera:

1. Pomagati finansijski

Svaka žena koja je muškarca finansirala se gorko pokajala zbog toga. Budite mu podrška kada je teško, ali nikad ne pristajte da budete neko ko će ga izdržavati.

2. Kupovati skupe poklone

Nikad mu ljubav ne pokazujte skupim poklonima. Ne pokušavajte da ga impresionirate tako što ćete potrošiti ogromnu količinu novca na njega, naročito ne na početku vrze. Ovo će vašu vezu odvesti u pogrešan smer. Novac ne treba nikad da bude merilo ljubavi.

3. Menjati izgled samo zato što on to želi

Ženama je gotovo prirodno da menjaju izgled u skladu sa tim šta se njihovom partneru sviđa. Da se razumemo, nema ništa pogrešno u tome što ćete provesti malo više vremena sređujući kosu ili frizuru pre sastanka.

To je prilika da naglasite svoju prirodnu lepotu i da podignete sebi samopouzdanje. Ipak, trebalo bi da budete jednako samouvereni kada se pred njim pojavite u majici i farmerkama, kao i kad se pojavite u toj haljini koju on voli. Budite vi, budite svoji.

Nikada ne menjajte svoj izgled samo zarad muškarca, pa i da ga volite najviše na svetu. Ako vas pritiska da se oblačite kako on želi, da nosite frizuru kakvu on voli ili na bilo način koji menjate svoje telo, on nije vredan vašeg vremena.

4. Odustati od svojih snova

To što ste u vezi, ne znači da treba da odustanete od svojih snova samo zato što se partnerovi snovi ne poklapaju sa vašim. Naprotiv! Pravi muškarac će vas podržati u svim vašim namerama.

5. Izmišljati opravdanja za njega

Kad on pogreši, ponekad sigurno ima dobro opravdanje, ali nije na vama da ga izmišljate za njega. Na taj način se samozavaravate i, u suštini, dajete podršku njegovom neprimerenom ponašanju u nekim situacijama. Kad zatreba, slobodno lupite šakom o sto… Naravno, mislimo figurativno.

 

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/

Share this…
Share on Facebook

Facebook

Pin on Pinterest

Pinterest

Tweet about this on Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Continue Reading

Zanimljivost

TRIK ZALUDIO INTERNET – OVA ŽENA KAD USISAVA UVIJEK STAVI ČARAPU NA CIJEV: Kad vidite rezultat odmah ćete probati

Published

on

Ako vam se dogodi da slomite staklo ili da prosto izgubite neki sitan predmet do koga vam je stalo, problem će vam riješiti usisivač.

Ovaj trik kruži internetom, a ljudi su oduševljeni kako ova jednostavna caka može puno da pomogne u ključnom trenutku.

Ako vam se dogodi da slomite staklo ili da prosto izgubite neki sitan predmet do koga vam je stalo, problem će vam riješiti usisivač.

Sve što treba da uradite je da na kraj cijevi stavite čarapu koju ćete pričvrstiti gumicom, a onda cijev uperiti u mjesto gdje mislite da vam je predmet ispao.

Usisivač će usisati sve u okolini, a svi predmeti ostaće na čarapi.

Isto to možete da uradite i sa komadićima stakla razasutim po prostoriji, i to bez straha da ćete uništiti usisivač. Sve što treba da uradite je da ponovo stavite čarapu i tako će svi komadići stakla ostati tu.

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/

Share this…
Share on Facebook

Facebook

Pin on Pinterest

Pinterest

Tweet about this on Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Continue Reading

SLUŠAJ RADIO

  1. RBSM RADIO

July 2022
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Popularno

Copyright © 2021 Radio Balkan Seher Mahala