Nekada je nosila uske haljine i visoke štikle, a danas čisti štalu – Nekada je bila najpoželjnija žena sa naših prostora, a danas…

Mediji su nedavno odjeknuli viješću da pjevačica koja je uz Dinu Merlina izvela jednu od najpoznatijih pjesama u regiji sada živi na selu. U nedavnom intervjuu otkrila je kako se transformirala iz “zvijezde estrade” u farmericu. Ivana Banfić nekada poznata pjevačica i danas zauzima posebno mjesto u srcima mnogih.

 

 

Trenutno živi sa suprugom Krunom Ldišićem i sinom Janom u kući koja je pripala Kruni. Ivana je napomenula kako joj nije teško obavljati bilo koji od redovitih poslova koji se očekuju od stanovnika sela.

 

 

Pjevačica Ivana Banfić (52) u jednoj zdravstvenoj emisiji progovorila je o svom iskustvu s vrtlarenjem. Navela je da nije tako idilično kako to ljudi prikazuju, ali na nju djeluje umirujuće. Napomenula je i da je to za nju novina. Banfić je otkrila kako je njezina odluka da se preseli na selo bila mudra.

 

Objasnila je da je prije toga 20 godina uvijek bila odjevena u usku odjeću i visoke potpetice, te je neprestano bila pod lupom medija, od koje se zahtijevalo da zadrži uglađen i atraktivan imidž.

 

Reklama je bila uvjerljiva i uvjerila je mnoge ljude da kupe proizvod. Proizvod je reklamiran kao rješenje za uobičajeni problem, a obećavao je da će biti učinkovit i jednostavan za korištenje.

 

Međutim, nakon što su isprobali proizvod, mnogi kupci otkrili su da ne zadovoljava reklamirane prednosti. Unatoč tom razočaranju, tvrtka je nastavila reklamirati proizvod kao čudotvorno rješenje, što je dovelo do frustracije i nezadovoljstva među kupcima.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:      INSTAGRAMU        I      FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)