NEKAD JE SPAVAO SA 5 ŽENA ISTOVREMENO, A SAD LJUBI 40 GODINA MLAĐU: Vršnjakinji njegove ćerke ne smeta miris starosti

Švedski glumac Dolf Lundgren (65) otkrio je u intervjuu za podkast Grejema Besingdžera da se već osam godina bori s karcinomom, a nedugo nakon što je otkrio bolnu istinu, uslikan je na odmoru u Grčkoj. Naime,

čuvenom glumcu društvo pravi verenica Ema Krokdal (27) i ćerka koja je isto godište kao njegova verenica.

Čini se da 65-godišnji Roki glumac uživa u životu dok je pored bazena sa dve najvažnije žene koje ima, dok mnogi ni danas ne mogu da shvate kako je uspeo da zavede 4 decenije mlađu devojku.

Dolf Lundgren
foto: A LONE WOLF/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Glumac se već godinama bori sa rakom, a mlada Ema bila je uz njega u najtežim trenucima kroz koje je prolazio.

– Usta su ga jako bolela, ruke su ga bolele, nije mogao ništa da jede. Bila je to teška borba, gubio je na težini. Shvatila sam da je mnogo gore nego što smo mislili, počeli su da pričaju o tumorima na plućima, želucu, kičmi, bubrezima, ispričala je Ema o glumčevoj borbi protiv opake bolesti.

 Dolf Lundgren i Grejs Džouns
Dolf Lundgren i Grejs Džounsfoto: Profimedia

Inače, pre nego što se i sam proslavio kao Ivan Drago u ‘Rokiju’, švedski glumac Dolf Lundgren bio je u vezi s muzičarkom Grejs Džouns sa kojom je imao neverovatan odnos.

Dolf Lundgren
foto: A LONE WOLF/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Glumac je otkrio nepoznate detalje o vezi s umetnicom kao i zašto je njihova ljubav pukla.

– Grupni seks se događao s vremena na vreme, da, i s Grejs i bez nje. Kad smo bili zajedno ona bi često doma dovela neke prijateljice. Možda ih je bilo četiri ili pet maksimalno. To zvuči kao odlična ideja i često je bila, ali ako ujutru moraš da ustaneš da bi se borio sa Silvesterom Staloneom, onda nije tako dobro – rekao je Dolf.

1 / 10 FOTO: A LONE WOLF/MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Iako se celo njeno društvo tada drogiralo i svi su bili na kokainu, njega to nikad nije zanimalo jer je po celi dan trenirao.

– Bile su to osamdesete kad su se drogirali samo bogati ljudi. To nije bila pretnja društvu, to su samo bili bogati klinci koji su se zabavljali. Uostalom, u Njujorku si tada mogao da šmrčeš kokain usred restorana i niko ne bi ni trepnuo, uključujući konobare -rekao je.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/