Connect with us

Zanimljivost

Nedeljni horoskop od 21. do 27. novembra: Konkurencija na poslu raste, više brinite o zdravlju

Published

on

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za ovu nedelju

 

Naredna jesenja nedelja doneće nam mnogo zanimljivih trendova, uglavnom pozitivnih, jer će većina aspekata između planeta biti harmonična.

Merkurov sekstil sa Plutonom 15. novembra će pomoći većini nas da uspešno reši probleme tako što će  zaroniti duboko i pronaći njihove uzroke kroz konstruktivnu diskusiju sa zainteresovanim stranama.

Ovan

Ovnu će predstojeća nedelja doneti mnogo situacija u kojima će biti prinuđeni da prave teške izbore. Obe odluke će izgledati ili podjednako povoljne ili podjednako nepovoljne, u vezi sa tim će emocionalno stanje Ovna trpeti. Najbolje za Ovnove jeste da se strpe, da prolongiraju odluke koliko mogu i da daju prednost svom duševnom miru i sporosti u mislima i akcijama. Ne donosite ni velike odluke. Ista taktika čekanja, pažljivo vođenje poslova i planiranje svakog koraka su dobrodošli na poslu. Ovnovi, koji imaju problema sa vidom, respiratornim sistemom, treba da vode računa o sebi. Oni koji su bili u konfrontaciji sa svojim partnerima imaju sve šanse za pomirenje.

Bik

Bik se može suočiti sa nelojalnom konkurencijom, spletkama i sporovima u kojima je sasvim moguć krajnje neočekivani udarac. Biće važno da Bik ne gleda svet crno i belo, da ne klizi u maksimalizam, već da pokuša da nauči važne životne lekcije. Neki Bikovi mogu čak biti u iskušenju da „izađu iz igre“ u koju su uvučeni. Ali sedenje po strani, najverovatnije, neće funkcionisati. Moraćete da naučite da manevrišete, kombinujete svoje i tuđe interese, pregovarate sa zlobnicima i rešavate sukobe na zaobilazan način. Većina ranije planiranih događaja biće pomerena za povoljniji period, isto važi i za razne ispite i sportska takmičenja. Što se zdravstvenog stanja tiče, tipični Bikpvima biće ugrožen  imuni sistem, koji je u ovom periodu posebno podložan raznim infekcijama.

Blizanci

Porodične stvari će doći u prvi plan, uključujući i one vezane za materijalna pitanja – zemljište, nekretnine, imovinu ili nasleđe. Na profesionalnom planu, tipični Blizanci će imati priliku za novi posao u drugom gradu ili zemlji. Oni koji odluče da započnu novi posao imaju sve šanse da promene svoj život na bolje. Mnogim Blizancima nedelja će doneti priliku za važne promene u ličnim odnosima, priliku da se iskupe za greške iz prošlosti ili oproste zamerke, otvarajući na taj način novu stranicu za sebe i partnera. Finansijska komponenta života takođe će doneti važne pozitivne promene Blizancima, ali, pre svega,  za one koji su uložili veliki lični napor.

Rak

Tipični Rakovi će imati priliku da zgrabe „pticu sreće“ za rep. Ovo posebno važi za situacije koje su van kontrole, pa samim tim i veoma neprijatne za većinu predstavnika ovog znaka. Rakovi bi trebalo da jednostavno „idu sa tokom“, bez mešanja ili forsiranja događaja. Sve se formira na najpovoljniji način. U profesionalnoj sferi najuspešniji će biti oni Rakovi čija je oblast delovanja vezana za širenje informacija, medije i oglašavanje. Rakovi rođeni u prvoj dekadi svog horoskopskog znaka imaće sreće u lutriji ili opkladama. Slobodni Rakovi mogu da sretnu svoju srodnu dušu tokom ovog perioda. Zdravlje će ostati na dobrom nivou, samo će emocionalna sfera malo patiti – isključivo zbog promena raspoloženja.

Lav 

Lavovi će morati da se suoče sa novim izazovima i neprijatnom potrebom da komuniciraju sa ljudima van svog kruga. Štaviše, Lavovima će biti podjednako neprijatno u kontaktu sa šefovima, kao i sa saradnicima. Sledi ozbiljna borba za moć i uticaj, sukobi i obračuni. Glavni savet Lavovima za aktuelni period je da ne streme da budu prvi  na cilju koji je kratkoročan, već da razmišljaju o strategiji. U suprotnom, postoji opasnost da se dobije bitka, ali na duge staze izgubi rat. Lavovima se ove nedelje ne preporučuje velika kupovina osim onih najneophodnijih, kao ni ulaganje novca bilo gde. U ličnim odnosima preporučuje se da se uzdržite od zajedljivih šala u pravcu vaših srodnih duša, u suprotnom ogorčenost i nesporazumi mogu da se rode.

Devica

Device će uživati u stanju stabilnosti, ali će planirati trijumf i materijalne nagrade biti malo odložene u vremenu, što će donekle pokvariti ukupnu prosperitetnu sliku života. Device treba da obrate posebnu pažnju na prevenciju svog zdravlja, jer je telo potrebno hraniti vitaminima i bioaditivima koji jačaju imuni sistem. Umor može pasti na Devicu krajem nedelje, a biće povezan sa banalnim fizičkim preopterećenjem.  Devicama koje su u vezi biće malo dosadno, pokušajte da otputujete negde sa partnerom.

Vaga

Vaga prolazi kroz period emocionalne nestabilnosti koji će trajati do 19. novembra. Razdražljivost, nepredvidljivi postupci, ekscentričnost i hirovitost Vage izazvaće odgovarajuću reakciju kod drugih. Istovremeno, neki predstavnici ovog vazdušnog znaka mogu izgubiti neke od najdražih prijatelja. Obnavljanje odnosa će, najverovatnije, neće biti moguće u dogledno vreme. Mnoge Vage će se suočiti sa toliko hitnih slučajeva i zadataka. Zdravlje neće služiti one koji imaju hronične probleme sa bubrezima i mokraćnim sistemom.Finansijska situacija Vage biće stabilna, ali  ako je vaš prihod povezan sa igrom na berzi, investicionim projektima ili bankarskim sektorom – biće fluktuacija i neizvesnosti.

Škorpija

Ova nedelja će dati Škorpionima odlične šanse za pobedu u skoro svakoj borbi. Što više truda uložite, rezultat je bolji. Poteškoće neće doneti probleme Škorpijama, već će, naprotiv, postati preteča pozitivnih promena. U profesionalnoj sferi, Škorpije, koje se bave individualnim radom, nezavisno od tima, će postići poseban uspeh. Dobre prilike će se otvoriti za one Škorpije koje su fokusirane na karijeru – ali ovde će morati da se bore za „mesto na suncu“. U braku i u vezi Škorpije će se suočiti sa nekim pretnjama spolja koje mogu malo da pokvare status kvo . Za ličnu sreću takođe će se morati boriti.

Strelac 

Oni Strelci koji su u prethodnom periodu uspeli da reše probleme sa svojim „unutrašnjim detetom“ imaju priliku da steknu novo pozitivno iskustvo u svom životu. To će, najverovatnije, biti povezano sa realizacijom kreativnih sposobnosti, mogućnošću da se počne nešto novo od nule. A ovde se nedostatak profesionalnog iskustva može uspešno nadoknaditi odličnom osetljivošću, odgovornošću i brzim učenjem. Strelcima zaposlenim u biznisu se, naprotiv, savetuje da smanje aktivnost i naprave pauzu do otprilike 20. novembra. Ovo će eliminisati rizike. U ličnim odnosima, Strelca će karakterisati nepouzdanost: dive vam se mnogi i stalno ste na iskušenju.

Jarac 

Za Jarčeve, nedelja će doneti pad aktivnosti, ali će istovremeno emocije i želje ključati iznutra. Profesionalno sagorevanje će biti svojstveno većini Jarčeva, posebno onima koji su zaposleni u menadžerskim i finansijskim oblastima. „Oblasti rizika“ u zdravstvenom stanju biće sportske povrede, opekotine, febrilna stanja sa visokom temperaturom, kao i visok krvni pritisak i tahikardija. Jarčevi koji planiraju da se venčaju mogu imati iznenadne nesuglasice sa svojom srodnom dušom neposredno pre venčanja i to zbog ljubomore, što može postati ozbiljan problem, dovesti čak i do otkazivanja braka. Finansijska situacija ostaje stabilna, bez naglih promena, a prijatelji će obradovati Jarčeve podrškom i mudrim savetima.

Vodolija 

Vodolijama koje nisu u vezi, nedelja će doneti romantična buduća poznanstva, početak zaljubljivanja i period medenog meseca. Na profesionalnom planu, Vodolija će biti posebno uspešna u nekomercijalnim projektima: umetničkim, kreativnim, humanitarnim i psihološkim oblastima. Finansijski sektor može zadati probleme samo previše lakovernim predstavnicima ovog vazdušnog znaka, koji rizikuju da postanu žrtve prevaranta ili sopstvenog amaterizma. Vegetativni i psihosomatski poremećaji zdravlja mogu se osetiti sredinom nedelje, zbog čega se Vodoliji preporučuje da smire svoje emocije, ograniče uranjanje u informacionu sferu. Bolje je da svoje slobodno vreme provedete dalje od računara i vesti, uz neku dobru knjigu.

Ribe 

Za Ribe će početak nedelje doneti dobre vesti u vezi sa ranijim planovima – biće odlične prilike za njihovo sprovođenje. Ribe bi trebalo da budu pažljivije u planiranju svog života u ovom periodu. Nade u poboljšanje finansijske situacije će se ostvariti, ali sa izvesnim zakašnjenjem. Isto važi i za lične odnose, bilo da su povezani sa novim poznanstvom,  brakom ili, obrnuto, rastanak sa postojećim partnerom. Zdravlje Riba ćebiti dobro, sa izuzetkom onih predstavnika ovog znaka koji imaju predispoziciju ka alergijama.(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on Facebook

Facebook

Pin on Pinterest

Pinterest

Tweet about this on Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Zanimljivost

Pitali SMO 50 ŽENA šta im “MALA” najviše VOLI U SE*KSU – Ne biste nikad POGODILI, kako baš OVA POZA

Published

on

Pedeset žena nam je iskreno odgovorilo koja poza ih najviše uzbuđuje – odgovori će vas možda iznenaditi!

Dugo je, iz nepoznatog razloga, bilo uvreženo mišljenje da, kada se radi o seksu, žene su „nežna“ i „romantična“ bića kojima treba zapaliti mirišljave sveće i prosuti latice ruža po krevetu, pre nego što krenete u akciju.

Srećom, ta mračna vremena puna predrasuda i neistina odavno su iza nas (hvala ti Samatna Džons). Žene su, kada se radi o seksualnim preferencijama, jako slične muškarcima – što će vam pokazati i odgovori 50 žena koje smo upitali koju pozu najviše vole u krevetu. Kao što ćete i pročitati, jedna poza apsolutno dominira.

Šta zapravo žene obožavaju i šta ih najviše zadovoljava? Evo odgovora:

Ivana (27)

„Poza doggy style. Jer je žena u ovoj pozi „nemoćna“, a muškarac „vodi igru“.

Marija (31)

„Ne znam, 90% poza volim i ne znam za koju bih se odlučila kao najomiljeniju“.

Saška (36)

„Moja omiljena poza je misionarska. iako je klasična, sviđa mi se intimnost“.

Mila (28)

„Doggy. To mi je omiljena poza Obožavam je. Ali nikad prvu. Treba mi nešto romantičnije pre nego što pređemo u doggy. Ali opet volim nešto kao doggy, tada se osećam kao da sam u porno filmu ili tako nešto.

Vanja (39)

„Definitivno doggy style“.

Vesna (30)

„Najviše volim sa strane, jer mi je najbolji doživljaj i lako dođem do vrhunca“.

Nevena (29)

„Najviše volim doggy style“.

Milica (27)

„Doggy style, jer se osećam kao seksi Milica.“

Marija (26)

„Doggy. Najbolji mi je osećaj iako tako ne mogu doći do vrhunca“.

Mina (25)

„Obožavam kad sam gore, a i otpozadi“.

Ivana (30)

„Kaubojka, u smislu on sedi (može i da leži, ali više mi prija kad sedi) na stolici/fotelji/krevetu, a ja sam na njemu. Baš ova, zato što mi je istovremeno stimulisan i klitoris, zbog duboke penetracije, zato što smo prisni i stalno u stiskanju, pogledi, uh“.

Dejana (29)

„Volim stojeći odpozadi. uzbuđuje me što može bilo gde haha“.

Sanja (33)

„Doggy naravno, u svim varijacijama. Jer je najintenzivniji osećaj“.

Andrijana (31)

„Otpozadi. Razlozi su dubina i ugao penetracije, i u ovoj pozi najlakše dostižem orgazam“.

Kristina (37)

„Ja najviše volim doggy. Zato što znam da ce uskoro biti gotovo a i ne moram da ga gledam tada hahhahah“.

Aleksandra (25)

„Girl up – imas kontrolu nad situacijom“.

Marijana (40)

„Ja volim doggy style. To je moja omiljena poza iz više razloga. Ugao je mnogo vise intenzivniji neko kod drugih poza. Takođe je i dublje tako što je odlicno. Mnogo je zabavnije i moze više stvari da se radi, sto tada seks čini grubljim“.

Milica (28)

„Obožavam doggy u ležećem položaju“.

Anja (27)

„Volim kad me prebaci preko stola pa otpozadi“.

Maja (25)

„Omiljena poza mi je doggy“.

Sofija (32)

„Misionarska, jer se tad dečku bolje vide mišici koji me uzbuđuju“.

Lenka (30)

„Moja omiljena poza je reverse cowgirl zato što vežbam posebno dugo kada mi je dan za noge i znam da bi guza trebala da mi izgleda predobro. Takođe zato što je u njoj osećaj mnogo dobar, i to je način za oboje nas da budu u nekoj vrsti kontrole“.

Bojana (44)

„Sedeća face to face…omiljena zato što ja lično doživljavam najbolji orgazam u toj pozi“.

Katarina (24)

„Najviše mi se sviđa doggy i stojeći i klečeći“.

Jovana (36)

„Sa strane“.

Sanja (40)

„Volim onu „kašika“ pozu, ne znam ni da objasnim zašto. Verovatno jer je kontakt tela kompletan, pa to dodatno uzbuđuje“.

Tina (35)

„Doggy, ali jedino ako sam ja u kontroli. Kada sam bila sa partnerima koji su mnogo veliki bilo je jednostavno previše da ih pustim da rade šta god. Ali kada oni stoje mirno a ja ga kontrolišem to je mnogo sexy“.

Ljubica (32)

„Misionarska. Najefetkivnija za mene“.

Vera (26)

„Sa strane, partner može da te zagrli što čini seksualni odnos ljubavnijim, a lepo ulazi“.

Nevena (29)

„Misionarska, definitivno jer je najbliskija. Ona mi je super za početak, posle može sve“.

Jelena (27)

„Kada sam gore. Volim da dominiram“.

Ana (30)

„Volim kada mu sedim u krilu“.

Sanja (34)

„Doggy style. Najviše me pali“.

Ena (25)

„Najviše volim misionarsku ili sa strane. Nekako najviše prijaju, a i bliski ste sa partnerom“.

Ana (26)

„Meni je najbolja doggy poza, jer je po meni u tom položaju najbolja penetracija“.

Olivera (31)

„Ja volim kad sam gore. Ne volim otpozadi, to mi nije dobar ugao“.

Nevena (40)

„Ja sam skroz misionarski tip, ne znam zašto je to najpotcenjenija poza. Svi nešto izmišljaju, a u 90 odsto slučajeva to je njudobnija poza i najsigurnija za uspešnu završnicu“.

Lola (36)

„Preko stola, kao u filmovima“.

Kaća (24)

„Stvarno je teško odlučiti se… Sveee“.

Marina (30)

„Sedeća poza. Kad sedim i devojka mi sedne u krilo i obgrli me nogama. Bude zanimljivo“.

PROČITAJTE I OVO:

Seks uputstvo u jutarnjem programu: Kako raditi one stvari
LJUBAV I SEKS
17. jul 2020
13
Seks poze
Poze u seksu koje žene mrze, a mnoge se foliraju da im prija
LJUBAV I SEKS
07. jul 2020
Petra (25)

„Neka budu divlje poze, uza zid na primer. Samo divlje, samo strast“.

Jasmina (35)

„Ja sam dosadna, koliko god da eksperimentišemo misionarka mi uvek bude najbolja“.

Stefana (27)

„Ona kad mu stavim noge na ramena. Kao klackalica“.

Milena (29)

„Doggy style. Volim kad je žestoko“.

Suzana (32)

„Otpozadi i sa strane. Najlakše dođem do kraja“.

Tamara (24)

„Volim da budem gore, uživam kad me gleda, a i mogu tako lako da završim“.

Tanja (27)

„Dogi stajl. Volim da me muškarac uzme“.

Jelena (27)

„Neka budu dogi i kaubojka. Dve najuzbudljivije za mene“.

Slađa (36)

“ Volim onu kao makaze i sa strane. Uživamo spojeni, i tako dolazim do završnice“.

Nina (28)

„Doggy style me najviše pali“.

 

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/

 

 

Share this…
Share on Facebook

Facebook

Pin on Pinterest

Pinterest

Tweet about this on Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Continue Reading

Zanimljivost

BILJANA prodala SVOJU VAGINU za 5.000 evra”: Srpkinja se udala za 40 godina STARIJEG Švajcarca i shvatila GORKU istinu

Published

on

Želeći da na lakši način dođe do novca i podmiri, kako svoje, tako i troškove svoje porodice, upustila se u vezu zbog koje se sada kaje

 

Ispovest Srpkinje koja je ostavila sve i otišla u Švajcarsku, često ponovo ispliva na internetu i šokira sve. Naime, njena priča bi možda i bila obična da ona svoju udaju nije doživela kao neku vrstu prostitucije.

 

Želeći da na lakši način dođe do novca i podmiri, kako svoje, tako i troškove svoje porodice, upustila se u vezu zbog koje se sada kaje. Ona je opisala kako je shvatila gorku istinu da novac ne može da zameni ljubav i porodicu:

 

– Udata sam za čoveka koji je od mene stariji 40 godina. Upoznala sam ga kad sam čuvala decu u Švajcarskoj…. Nisam ja ni ružna, ni glupa, ni… Kada se sada osvrnem iza sebe, vidim da sam pobegla od svega što volim, da sam se “spasila” od svega za čime sada patim. Brojim dane kada ću u Srbiju. Kada odem u rodnu kuću zagrlim sve što mi je godinama bolo oči.

 

A on, moj muž, pomogao mi je oko kredita moje majke, oko dugova za struju u očevoj kući (naravno da sam dete razvedenih roditelja), oko dedine sahrane, bratu za ovo i ono…

 

Vidite, ja sam otisla u Švajcarsku da sa prvog drveta naberem lovu za sve to. To drvo sam našla odmah… ima 40 godina više od mene. Jeste on super, inteligencija, stav, maniri, visok, zgodan, ali star. Sve kad se skupi, pomogao mi je sa oko 5.000 evra. Sve ovo posle je bilo moje iživljavanje zato što mi se moglo.

 

Ja sam prodala sebe za 5.000 evra! A kakva je svadba bila… a što mi je “kavali” tašna bila… Bez obzira na celu situaciju, bez obzira što su vam možda i roditelji razvedeni, devojke, molim izdržite! Kajaćete se ako uradite kao ja. Ja želim i da vratim vreme, pa čak i godine da vratim.

 

Ne prodajte se za nešto što je nekome mesečna plata. Ja samo igrom sreće nisam tamo neka javna elitna sponzoruša, koje čak i ja mogu u ovom kontekstu da pomenem. Izdržite dok dođe onaj pravi. Ne dajte sebe lako. Ne dozvolite da stradate ni zbog bližnjih – završila je devojka.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on Facebook

Facebook

Pin on Pinterest

Pinterest

Tweet about this on Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Continue Reading

Zanimljivost

MILORAD OKOPAVAO voćnjak pa ISKOPAO nešto zapanjujuće: Kada GA je DRŽAO u RUKAMA sve mu se ZANEBESALO, zaboravio I DAN I GODINU

Published

on

Jedan poljoprivrednik iz Gaze otkrio je u svom voćnjaku mozaik iz Vizantijskog perioda.

Kitnjasti vizantijski podni mozaik koji prikazuje razne šarene ptice i druge životinje slučajno je otkriven u Gazi nakon što je palestinski voćar pokušao da zasadi novo drveće na svojoj zemlji.

Salman al-Nabahin je otkopao relikviju dok je radio u svom voćnjaku. Pokušavajući da otkrije zašto neka stabla masline nisu pustila korenje kako bi trebalo, Nabahin i njegov sin počeli su da kopaju. Tada je sekira, kako je ispričao, njegovog sina udarila u „nešto tvrdo i nepoznato”.

– Tražio sam na internetu… Saznali smo da je to mozaik iz vizantijskog doba. Ja to vidim kao blago, naravno, ne lično, draže mi je od blaga – rekao je otac sedmoro dece.

Palestinsko ministarstvo turizma i antikviteta saopštilo je da „podijum obuhvata nekoliko mozaičkih panela koji prikazuju životinje i razne prikaze karakteristične za društveni života tokom vizantijske ere”.

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit  SERIJA  IZMEĐU SVETA I MENE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/category/izmedu-sveta-i-mene/

Share this…
Share on Facebook

Facebook

Pin on Pinterest

Pinterest

Tweet about this on Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Continue Reading

SLUŠAJ RADIO

  1. RBSM RADIO

November 2022
M T W T F S S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Popularno

Copyright © 2021 Radio Balkan Seher Mahala