Connect with us

Zanimljivost

NEDELJAMA SAM PLAKALA KAD SAM SAZNALA DA JE I TREĆE DETE ŽENSKO: Rešila da četvrto bude MUŠKO, pa smislila i kako će to da ostvari

Published

on

Influenserka Amber Kastl (21) ostavila je u čudu svoje pratioce na društvenim mrežama kada je objavila da je očajna zato što uporno rađa devojčice, pa onda iznela da ima plan kako će ovog puta roditi dečaka.

Kako prenosi “Mirror”, Amber, majka tri ćerke, kaže da je “nedeljama plakala” kada je saznala da je i njeno najmlađe dete devojčica.

– Rešila sam da četvrto dete mora da bude dečak po svaku cenu. Nikad nisam želela ćerke. Zato sam platila 15.000 dolara za veštačku oplodnju pri kojoj ću moći da biram pol bebe – kaže ova domaćica i influenserka iz Njujorka

– Dobila sam na stotine hiljada pretnji i uvreda nakon što sam ovo iznela u javnost, ali to me ne potresa. Niti trošim tuđi novac, niti mi iko odgaja porodicu, to je moja stvar. Oduvek sam sebe zamišljala kao mamu dvoje dece, ali očito će ih biti više. Neću stati dok ne dobijem dečaka i ne mogu da zamislim da život provedem bez sina o kome maštam još od detinjstva.

Amber je inače od srednje škole u ljubavi sa Skajlarom Rajanom (20), a prvo dete dobili su kada je ona imala 17 godina. Onda su 2020. godine dobili još jednu devojčicu, nakon toga Amber je imala pobačaj, a onda je opet zatrudnela.

– Nikad nisam saznala kog je pola bila beba koju sam izgubila, ali čvrsto verujem da je i ona bila devojčica. Kad sma posle ponovo zatrudnela, rešila sam da ne pokušavam da saznam pol, da ne bih bila razočarana. Umesto toga, otišla sam kod gatare koja mi je rekla da je dečak. Bila sam uverena da je ovog puta zaista sin, ali onda su rezultati krvne slike pokazali drugačije. Nedeljama sam plakala i nadala se da su lekari pogrešili, ali nisu – kaže.

– Nikad sebe nisam videla kao majku devojčica. Dolazim iz porodice gde su uglavnom bile devojčice – imam dvojicu braće i pet sestara. Jedan brat je najstariji, drugi najmlađi, pa nikad nisam osetila tu čuvenu povezanost brata i sestre. Mislim da zato dobrim delom i ne želim ćerku – kaže ona. (kurir.rs)

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

 

 

PODJELI TEKST NA DRUŠTVENE MREŽE
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Zanimljivost

Danijel PRETUKAO devojku, pa je naterao da laže o povredama: Njena porodica odlučila se na HRABAR POTEZ

Published

on

Danijel PRETUKAO devojku, pa je naterao da laže o povredama: Njena porodica odlučila se na HRABAR POTEZ

Danijel Barton oduđen je na sedam godina zatvora zbog nanošenja teških povreda svojoj partnerki Helen koju je brutalno pretukao jedne večeri u baru.

 

Helen Prokter i njena porodica odlučili su da objave njene fotografije nakon što ju je bivši partner pretukao, kako bi podigli svest Britanaca o značaju usvajanja Klerinog zakona koji omogućava policiji da otkrije identitet osoba koji su osuđeni za porodično nasilje.

 

– Kada je mama upoznala Danijela preko zajedničkih prijatelja imala je 40 godina. Mislila je da je upoznala čoveka svog života – rekla je njena ćerka Ebi, koja je govorila u ime svoje majke.

 

Ona je dodala da je njena majka bila oduševljena što je pronašla ljubaznog, kulturnog i ozbiljnog čoveka koji će brinuti o njoj.

 

Par je bio u vezi više od dve godine, a sve se promenilo jedne večeri dok su se vraćali iz bara. Tokom povratka kući Danijel je počeo da vuče Helen. Kada su stigli kući gurnuo ju je ka zidu, a onda ju je više puta pesnicom udario po licu.

 

Poslednje čega se Helen seća, pre nego što se onesvestila je vrisak Danijelove majke koja je živela na drugom spratu kuće koja je sišla kada je čula buku.

 

– Njihova veza izgledala je srećno. Delovao je kao dobar čovek, mislila sam da će se dobro brinuti o mami. Tek smo na sudu saznali da je on već osuđivan zbog nasilja u porodici, da smo to znali ranije mogli smo sve ovo da sprečimo – rekla je Ebi, a prenosi Mirror.

 

Ebi kaže da kada je došla u bolnicu nije mogla da prepozna svoju majku.

 

– Ušla sam u sobu i rekla ovo nije moja majka. Prepoznala sam je po prstima na rukama jer u našoj porodici svi imamo izuzetno duge prste. Policija je rekla da je ovo najteži slučaj u poslednjih 15 godina – kaže ćerka.

 

Ono što je sudiju posebno začudilo je hladnokrvnost u Danijelovom ponašanju nakon što je pretukao suprugu. On je naime seo da gleda televiziju, a pre toga je sakrio njen telefon kako ne bi mogla da pozove pomoć.

 

Sledećeg dana ju je odvezao u bolnicu, ali je primorao Helen da laže o tome kako je zadobila te povrede.

 

– Naterao je mamu da kaže kako je bila pijana, ali su je medicinske sestre stalno pitale da li joj je on to uradio i ona je na kraju priznala da jeste. Mislila sam da ću je izgubiti – rekla je Ebi.

 

Njoj je psihijatar koji je razgovarao sa njenom majkom rekao da ona nikada više neće biti ista.

 

– Još uvek čeka na operaciju vilice, nedostaje joj nekoliko zuba, pa joj je potrebna i proteza. Vid joj se još uvek nije potpuno povratio, ona sada zaista izgleda drugačije – ispričala je njena ćerka.

 

Cela porodica je zato pozvala sve da se ujedine kako bi Klerin zakon bio usvojen.

 

– Posle svega što se izdešavalo mama mi je rekla da je nekoliko nedelja pre incidenta počela da ga se boji. Da nam je rekla kako se oseća možda smo mogli da joj pomognemo. Nećemo dozvoliti da je Danijel još jednom izvuče, on je čudovište – rekla je Ebi.

 

Danijel je osuđen na sedam godina zatvora zbog nanošenja teških telesnih povreda.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

PODJELI TEKST NA DRUŠTVENE MREŽE
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Continue Reading

Zanimljivost

“Besan sam i ne VERUJEM im”: Kada je čuo čime mu tašta hrani ćerku (6), ZABRANIO joj je da je viđa

Published

on

“Besan sam i ne VERUJEM im”: Kada je čuo što mu je ta hrana hrani ćerku (6), ZABRANIO joj je da je viđa

“Tašta se žalila na hranu koju šaljem”

 

 

Ovaj otac rešio je da zabrani tašti da vidi svoju unučad, a razlog je izazvao pravu buru na društvenim mrežama.

 

– Ja sam udovac i živim sa šestogodišnjom ćerkom koja je vrlo izbirljiva u pogledu jela. Oduvek je bio takva, situacija se pogoršala otkako joj je umrla majka. Obožavala je majčinsku kuhinju i sada odbija da jede bilo šta drugo.

 

Zato sam rešio da naučim da rekreiram neku od jela koja joj je majka spremala.

 

Nedavno sam počeo da radim i moja tašta čuva ćerku tri dana nedeljno. Uz to uskače i moja sestra, tako da se snalazimo. Uvek pripremio hranu za ćerku pre nego što je odveden kod svekrve kako ona ne bi morala da salamuri.

 

Međutim, moja tašta se žalila na hranu koju šaljem i reklamiram da moram da koristim na ćerku da proširim jelovnik. Objasnio sam joj da je to u ovoj situaciji nemoguće i da svake sedmice uvede neko novo jelo.

 

Prošle nedelje sam otkrio da moja ćerka kod bake i deke jede samo grickalice. To mi je sama reklama i ostao sam u šoku. Pitao sam da se nešto dešava sa jelima koje ja pošaljem, i kaže da baka to baci čim ja odem. Onda skuva nešto drugo, ćerka to odbije da jede i završi se tako što ona jede samo grickalice.

 

Bio sam besan i odmah sam razgovarao sa taštom. Ona kaže da želi da nauči unuku da jede i njenu hranu. Rekla mi je i pomislio sam da sam kriv za celu ovu situaciju i da sam razmazio ćerku.

 

Na moje pitanje zašto baca hranu koju sam spremio nema odgovor – ja kupujem namirnice, učim recepte i kuvam da bi to završilo u kanti! Ona kaže da sam ja loš otac i da ću pokvariti dete. Rešio sam da više ne dopuštam da je ona čuva i zamolio sam sestru da ona to preuzme.

 

Tast kaže da sam okrutan i da preterujem. Probao je i da mi obeća da će naterati ženu da joj da moja jela ako nastavim da dovodim ćerku kod njih, ali ja sam trenutno previše besan da bih pristao na to, a i ne verujem im”.

 

Komentari na reditu su podeljeni – dok su neki na strani oca, drugi kažu da je tašta u pravu.

 

– Tom tvojom metodom postići ćeš samo da devojčica celog života ostane na svega par jela. To su meni moji roditelji dopustili i ja ni danas ne jedem ništa novo osim već poznatih obroka iz detinjstva.

 

– Ja ni danas ne jedem morske plodove jer je otac pokušao da mi ih silom gura u usta da me natera da ih jede – piše čovjek, koji smatra da je postavio teme dobrom ocu. (RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJGLEDANIJU TURSKU SERIJU  KLIKNI OVDJE 

 

PODJELI TEKST NA DRUŠTVENE MREŽE
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Continue Reading

Zanimljivost

“Ja nemam muža, imam truta koji odradi tih 5 sati na poslu, jutro prespava i noć probdije.”

Published

on

“Ja nemam muža, imam truta koji odradi tih 5 sati na poslu, jutro prespava i noć probdije.”

 

 

Ja nemam muža, imam truta koji odradi tih 5 sati na poslu, jutro prespava i noć probdije.

 

Sve sam probala i sa godinama je sve gore. Čeka jedan dan kad ja spavam malo duže pa odmah skače sav sretan “uhvatio me” (kad radim noćne smjene). Imamo malo dijete i mrzi ga i da bude sa djetetom. “Sa njim sam šta hoćeš?” iskolačenih očiju govori dok drži mobilni.

 

Zatim me poprijeko gleda ako dijete meni trči a ne njemu. Da nije bake ne znam kako bih uspjela. Kućne obaveze hoće da uradi ali to je tek natežanje te sutra će, te za vikend..

 

Na kraju ja odradim jer ne mogu sa djetetom da živim u prljavštini i odem u nabavku.

 

Pozvao ga drug na kafu, on je odmah skočio i rekao…

 

“Odoh ja!”. Kad vidi da je frka pokušava da se umili, voli on mene, hvali me. Fizički mi je muka. Prespavao bi život kad bi mogao i izbegao sve obaveze na svetu. Neću mu reći za povećanje plate, ionako pokrivam veći deo troškova, i polako štekam da odem sa detetom.

 

Ne želim da ostatak života provedem ovako. Dosta je bilo.(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJGLEDANIJU TURSKU SERIJU  KLIKNI OVDJE 

 

PODJELI TEKST NA DRUŠTVENE MREŽE
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Continue Reading

SLUŠAJ RADIO

  1. RBSM RADIO

ZAPRATI NAS NA FACEBOOK

January 2022
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Popularno

Copyright © 2021 Radio Balkan Seher Mahala

error: Content is protected !!