Nedavno je mlada majka otišla na Reddit kako bi…

Nedavno je mlada majka otišla na Reddit kako bi podijelila svoje teško iskustvo sa svojom svekrvom, uz napomenu da joj je “doživotno zabranjeno” da viđa unuka.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Koji je zločin počinila ova baka da bi zaslužila tako strogu kaznu?

 

Ispostavilo se da je nepromišljena šala pokvarila dobar odnos između mog sina i moje snahe.

Ova mama je pitala korisnike popularne mreže za savjet i savjet – da li je otišla predaleko kada je odlučila zabraniti svekrvi da kontaktira sa unukom. Počela je tako što je objasnila da su ona i njen muž skoro uspješno odvikli svog sina od pelena, redovno ga učeći u nošu i čak su ga počeli učiti.

 

„Prije otprilike dvije sedmice došla nam je u posjetu svekrva mog muža i htjela sam da odvedem sina u kupatilo. Onda je bez razmišljanja rekla: ‘Pazite, možda čudovište izlazi iz noše. .’ ”

 

Iako smo mi kao odrasli znali da je to samo šala, naš mali dječak nije imao pojma. Počeo je da plače i odbio je da koristi nošu, a kamoli da ode u toalet. Popiškio se ponovo u pantalone, što je značilo da smo se vratili na početak. Strahovi ljudi od noše ili čudovišta iz toaleta su vrlo stvarni!

 

Naš sin neće koristiti nošu dvije sedmice i moramo ga ponovo staviti u pelene. Pitali smo baku šta misli o tome, a ona se samo branila i insistirala da je to samo šala. Odbila je da se izvini. Nakon toga smo je izbacili iz kuće. Nakon razgovora sa mojim mužem, zajedno smo odlučili da njegovoj mami trajno zabranimo da viđa našeg sina.

 

Kako sve shvata ozbiljno, traži od nas da joj oprostimo. Ali pošto se prvi put nije htela izviniti, sada joj je žao jer se suočava sa negativnim posledicama, pa se izvinjava. Ne opraštamo joj, i ona nema pravo na oprost. Više nije dobrodošla u naš dom”, napisala je ogorčena mama, iako je na kraju pitala druge da li je u pravu.

 

Međutim, većina korisnika mreže rekla joj je da je otišla predaleko.

 

“U redu, šale koje plaše djecu nisu kul, ali zabraniti nekome trajno da viđa svoje unuke? To je zločin,”

 

“Ona je bacila kamen, ti si bacio nuklearnu bombu”,

 

“Šala je bila bezazlena, moja baka nije mislila ništa loše, a vaša reakcija je bila nesrazmjerna incidentu”,

 

“Možda policijski čas dok ga opet ne nauči nošati, ali doživotno? Apsolutno pretjerano.”

 

“Ovo nije pravi način da se ponašate prema majci vašeg supružnika i baki vaše djece”, “Nadam se da ćete biti savršena svekrva i baka i neka vaš sin ne nađe nekoga poput vas” samo su neki od komentara.(RBSM-RADIO)

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:         INSTAGRAMU           I         FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin