“Neću ja da prljam ruke, PLATIĆU NEKOG”: Šok snimak iz škole u Vrčinu, čuju se PRETNJE nastavnice (VIDEO)

Iz te vrčinske škole su za medije potvrdili da je snimak koji se širi mrežama nastao upravo u njihovoj školi

 

Na društvenim mrežama pojavio se još jedan u seriji šok-snimaka iz naših škola na kojem se čuje kako nastavnica, i ujedno razredni starešina, odeljenja jedne osnovne škole u Vrčinu preti svojim đacima da će im dovesti “batinaše da ih mlate”?!

Prema objavljenom snimku ne može se utvrditi da li je razredni starešina uputila ove reči jednom ili više njima. Snimak je napravio jedan od učenika koji je uključio kameru kako bi se čulo izgovoreno, krijući je ispod klupe.

Navodno, reč je o osnovnoj školi u Vrčinu a na snimku koji je krišom načinio đak čuje se sledeće:

– Niste vi ni pametniji, ni jači od nas. Ako ništa drugo, imam više para od tebe da platim nekoga da te bije svaki dan. Veruj, već mi je dosta i dece i škole i vaspitanja. Zaslužili ste batine, zaslužili ste da budete dovedeni u red. Znači, ako ništa drugo neću ja da prljam ruke, nego ću drugima da dam da te lepo mlate, sve dok se ne dovedeš u red…. – čuje se na snimku.

Iz te vrčinske škole su za medije potvrdili da je snimak koji se širi mrežama nastao upravo u njihovoj školi.

– U skladu s trenutnom situacijom i snimkom koji je objavljen na društvenim mrežama, škola je postupila u skladu sa Protokolom postupanja u ustanovi u odgovoru na nasilje, zlostavljanje i zanemarivanje, i preduzete su sve mere u skladu sa zakonskom procedurom. Angažovan je tim za zaštitu od nasilja i pošto se radi o maloletnim licima – rekao je za Žiginfo direktor škole Dobrica Sinđelić.(RBSM-RADIO)

SNIMAK POGLEDAJTE KLIKOM OVDE

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin