Nećete vjerovati šta se desilo u podrumu višespratnice: PIJAN USMRTIO ŽENU TOKOM ODNOSA, PA ZASPAO

U ukrajinskom gradu Starokostjantinivu odigrao se tragičan događaj koji je rezultirao smrću žene tokom seksualnog odnosa sa muškarcem. Kako prenosi portal Strana.news, muškarac star 31 godinu osuđen je na pet godina zatvora nakon što je slučajno usmrtio svoju 10 godina stariju partnerku tokom intimnog čina.

 

Prema navodima iz presude, zločin se dogodio 28. novembra 2021. godine u podrumu jedne od višespratnica. Muškarac je prethodno cijele noći konzumirao alkohol u društvu prijatelja, a zatim je došlo do seksualnog odnosa sa ženom.

 

Tokom snošaja, muškarac je uhvatio ženu za vrat i prema navodima iz presude, držao ju je najmanje minut. Kao posljedica toga, žena je zadobila prelom podjezične kosti i ugušila se, što je dovelo do njenog tragičnog preminuća.

 

Optuženi je na sudu tvrdio da ženu nije dugo držao za vrat i da nije imao namjeru da joj nanese teške povrede. Tvrdio je da je prekinuo polni odnos čim je primijetio da se guši, nakon čega je zaspao, a kad se probudio, otišao je kući taksijem. Tijelo preminule žene pronađeno je nedelju dana nakon incidenta, a optuženi je brzo identifikovan i uhapšen.

 

Sud je prvobitno optužio muškarca za ubistvo sa predumišljajem, ali je kasnije prekvalifikovao djelo i optužio ga za ubistvo iz nehata, pošto istražitelji nisu mogli da dokažu da je imao namjeru da ubije ženu.

 

Kao rezultat toga, muškarac je proglašen krivim i osuđen na pet godina zatvora, uz obavezu da plati 300.000 ukrajinskih grivni, odnosno nešto više od 7.500 eura, kao moralnu naknadu majci žrtve i za pokrivanje sudskih troškova. (RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

–   KLIKNI OVDJE    www.rbsm-serije.com

Pratite nas na   INSTAGRAMU   I   FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin