Neće mu ovo zaboraviti: Zbog govora KUMA na venčanju, mlada se POSRAMILA pred celom familijom (VIDEO)

Mlada je ostala u šoku i smejala se nakon što je glasovna poruka na venčanju puštena od strane kuma koju mu je poslala nakon prvog sastanka sa sadašnjim mužem.

Sabrina Flores iz Severne Karoline upoznala je Brendona De Spajna preko dejting aplikacije “Bumble” pre dve godine, ali umesto da mu odmah kaže koliko joj se dopada, odlučila je da bude “kul” i da mu ništa ne govori.

Ipak, to nije značilo da nije mogla da kaže svojim prijateljima kako se oseća, pa je poslala svoje utiske najboljem prijatelju Džonu Martinu putem glasovne poruke.

Ono što tada nije ni slutila je to da će Džon kasnije odlučiti da se vrati na tu glasovnu poruku, kako bi je podelio ne samo sa Brendonom, već i sa svim gostima na njihovom venčanju u decembru.

Džon je na početku svog govora otkrio da će se venčanju “pridružiti specijalni gost”, a zatim je pustio nevestu da govori “iz prošlosti”.

Činilo se da je Sabrina tačno znala šta sledi, pa je stavila ruke na glavu u očiglednom strahu od toga šta će biti otkriveno.

Nakon što je Džon završio svoj govor, mlada je priznala da je bila “prestrašena” kada je on otkrio iznenađenje koje je pripremio.

– Naravno, u stilu pravog najboljeg druga, osramotio me je živu pred svim mojim prijateljima i porodicom – kazala je mlada.

Mlada je priznala da nije tražila vezu kada je upoznala Brendona, ali je smatrala da bi bilo “zabavno imati nekog za razgovor”. Međutim, Brendon ju je zaprosio samo šest meseci kasnije.

Pohvalila je Džonov govor jer je zaista originalan i rekla je da je veoma zahvalna što je uključio i glasovnu poruku, čak i ako ju je iznenadio.

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin