Ne znam šta je sa ljudima, imamo svega: Vučić objasnio šta misli o nestašicama

Predsednik Republike Aleksandar Vučić obišao je radove na izgradnji nove fabrike kompanije MINTH United Alloy-Tech Europe u Šapcu, a nakon toga je prisustvovao svečanom otvaranju fabrike MINTH Automotive Europe d.o.o. u Loznici.

Tom prilikom odgovarao je na pitanja novinara o uredniku NIN-a izjavio je da bi nestašica nestala kad bi Vlada ukinula odluku o zamrzavanju cena što bi izazvalo inflaciju.

– Ne znam šta je sa ljudima, mi nemamo nikakvu nestašicu osim u glava nekih ljudi. Nema nestašice rekao bih nijedne žitarice, nijednog proizvoda, bilo čega. Svega imamo, ali one ne bi imali o čemu da pišu da ne žive u devedesetim i da se ne bave izmišljenim nestašicama. Što se tiče inflacije, oni nas kritikuju što zaustavljamo ono što je povećanje cena u svetu, a što bi naravno razorilo naše ljude.

Pa zamislite da mi naplaćujemo cenu električne energije osam puta veću nego što je danas naplaćujemo jer tolika je stvarna cena. Izvinjavam se što ipak čuvamo socijalni mir i nećemo da im dajemo tržišne cene – kazao je Vučić.

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin