Ne zna se kome je više ljepše bilo i ko je emotivni bio: Miroslav Ilić upoznao vanbračnog sina! MIRJANA je opisala sve detalje

Likovi o kojima se govore Miroslav Ilić i Mirjana Antonović kao io njihovom vanbračnom sinu Devinu. Dosao je do zadnjeg poglavlja sada. Naime Visi sud u Beogradu je doneo presudu kojom je potvrđeno da postoji očinska veza između Miroslava i Devine.

 

U razgovoru sa novinarima Mirjana je otkrila da se desio i bliski susret njenog sina sa pjevacem. Kada je Antonović bio diejte, putevi Miroslava i Devina u jednom trenutku su se ukrstili pa mu je pjevačica od srca poklonila i dar.

 

Dok sam bila u Beogradu jako sam često bila u sestrinom stanu a tu je znao doci i Miroslav. S Devinom se igrao i svo vrijeme moj sin je imao njegovo vrijeme, rekla je Mirjana. Nadalje je otkrio da se zadnji susret Miroslava sa sinom desilo kada je dijete imalo samo 18 mjeseci,

 

u glavi u sjecanju mi ​​je ostao njegov dolazak tada u hotel “Interkontinental” on je imao i neke interakcije sa djetetom i poklonio mu tada zlatni Lancic. Svaki put kada bi krenuo da ide dijete bi se plakalo o to nekontrolisano.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:        INSTAGRAMU        I        FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin