Ne Smeta Mi Što Moj Muž Spava S Drugim Ženama Dok Ja Čistim Po Kući. Važno Da Je On Sretan’

Monika je izrazila istinsku želju prihvatiti ulogu i staviti brigu o suprugu na prvo mjesto, priznajući da u takvom načinu života nalazi ispunjenje. Nadahnuta filmom ‘Stepfordske žene’, dugo je gajila težnju da živi slično.

 

Donosi mi neizmjernu radost svjedočiti sreći svoje supruge, jer to direktno utječe na moju. Apsolutno ništa nije loše pronaći ispunjenje u sreći svog supružnika.

 

Čvrsto vjerujem da muškarci i žene posjeduju inherentne razlike i nije sramota prihvatiti tu stvarnost. Kroz povijest smo tu dinamiku prihvatili bez zamjerke, a tek se u novije vrijeme pojavio prezir prema takvom načinu života, primjećuje Monica Huldt (37) iz SAD-a. Jako se ponosi nepokolebljivim prioritetom koji njezin suprug John (39) stavlja na njezinu dobrobit.

 

Što se tiče spavaće sobe, sklona sam preuzeti ulogu podložne dok moj partner zauzima dominantnu poziciju. Smatram da je uzbudljivo kada muškarac samopouzdano preuzima odgovornost i ističe svoje želje. Dragovoljno se stavljam na raspolaganje, nalazeći u tome veliko zadovoljstvo. Osim toga, jako cijenim što moj suprug pažljivo razmatra moje potrebe i želje, jer doprinosi njegovoj ukupnoj privlačnosti u mojim očima.

 

Dok je obavljala kućanske poslove i kuhala, slučajno je naišla na uznemirujuće otkriće da se njezina supruga upušta u izvanbračne veze sa drugim ženama. Ipak, neobično, to je ne uznemiruje.

 

Ivan je nastavio, rekavši kako je njegova nevjera s drugim ženama tek sporedan aspekt njihove veze, na što je ona odgovorila da nema ništa protiv.

 

Rekao je da i Monica prihvata situaciju. Vjeruje da se ovaj način života sviđa mnogim muškarcima, budući da je ukorijenjen u njihovom genetskom sastavu i programiranju.

 

Monica tvrdi da nikada nije namjeravala krenuti značajnijim profesionalnim putem.

 

Izrazila je istinsku želju da se ne bavi poslom i umjesto toga prigrli ulogu domaćice, posvetivši se brizi o suprugu. Film ‘Stepfordske žene’ poslužio joj je kao katalizator za spoznaju da je to život kakav želi živjeti.

 

U ulozi koju je odabrala, primijetila je da neki pojedinci čudno gledaju, ali također ima snažan sustav podrške koji ne vidi njezin problem odlukom ako joj donosi sreću. Neugodna sjećanja iz prošlosti ponovno su izronila dok je razmišljala o svojim iskustvima.

 

Razlog zašto jedan od mojih bivših partnera više nije u mom životu je taj što se protivio ovom konceptu. Osim toga, možda ima ženu koju me kritiziraju, etiketiraju me kao ludu ili sramotu za naš spol, ali njihova mišljenja za mene nemaju nikakvu težinu. Ne smetaju mi ​​njihove osude jer ovo je moj život i prihvata ga upravo takav kakav jest.

 

U svojoj svakodnevnoj rutini posvećuje se održavanju svog fizičkog izgleda kako bi zadovoljila svog supruga, pripremajući obroke prema njegovim željama, obavljajući kućanske poslove i ispunjavajući svaku Johnovu želju.

 

Prema njezinim riječima, John cijeni njezino kulinarsko umijeće i često joj daje kompliment za njezino umijeće u kuhinji. On jednostavno želi ugodan obrok i vjeruje joj da će ga isporučiti.

 

Kad god postavi neki konkretan zahtjev, on se pobrine da dobije točno ono što želi. Kod kuće preferira da se odijeva elegantno, ali sportski, smatrajući privlačnim. Zanimljivo, on više voli da ona ne nosi nikakvu šminku dok je kod kuće. Ugodno joj je kad joj daje upute.

 

Prema njegovom uvjerenju, kad bi svi prihvatili njegov način života, doživjeli bi veću sreću i smanjenje stope razvoda.

 

Prema nypost.com, pojedinci u današnjem društvu neprestano su u potrazi za sljedećim uzbudljivim iskustvom, što rezultira širokim nezadovoljstvom. Međutim, rješenje leži u prihvaćanju vlastitog jastva, kakvo je izvorno zamišljeno. Time bi se smanjio broj razvoda, a ukupna sreća znatno bi se povećala.(RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na                    INSTAGRAMU                    I                    FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin