“Ne može to da joj ZABORAVI”: Đoletova ćerka nije oprostila Vesni što je RASTURILA brak njenih roditelja

Njih dve su na relaciji “ne diram te, ne diraj me”

 

Silvija Đogani, starija ćerka Đoleta Đoganija, navodno nije u dobrim odnosima sa maćeom Vesnom Đogani i izbegava svaki kontakt sa njom.

 

Silvija i Vesna su se našle zajedno nedavno na festivalu posvećenom dvehiljaditim, a nije mnogo bilo potrebno da svi prisutni primete da se ignorišu.

 

Silvija navodno nikada nije oprostila Vesni što se umešala u brak njenih roditelja.

 

– Ma koliko prošlo vremena i neke rane zarasle Silvija ne može da zaboravi da se brak njenog oca i Slađe raspao upravo zbog Vesne.

 

Kad se sretnu tako negde Silvija se uredno svima javi, ali ako ne mora nema komunikacije. Mislim bolje je i tako nego da se pljuju, svađaju i prave skandale. Silvija ima ok odnos sa stričevima Gagijem i Darijom, sa njima se pozdravila, igrala na festivalu…

 

Dobra je i sa bratom Adamom, ali sa Vesnom je na relaciji “ne diram te ne diraj me”. Verujem da je istog stava i njena sestra Mirela. Deca su tu najviše bila povređena – mogle su da budu problematične, skandalozne, pa da niko nema mira od njih. A kod Đoganija vazda neke svađe i skandali.

 

Doduše, dešavaju se i pomirenja kao pre desetak dana između Slađe i Anabele, mada one da budemo iskreni i nisu Đogani – objasnio je izvor za “Svet”.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)