Ne može da stigne 40 godina mlađu vjerenicu- UMARA GA! Nakon propala 2 braka skrasio se pored nje (17)!

Njegovo ime je Dolph Lundgren poznati glumac tokom 1990 tih godina kao i ranih 2000 tih godina. On je igrao u filmovima kao što je “Rocky” “Crveni škorpion” “The Punisher” Ali u posljednje vrijeme svi su ga pratili radi sitaucije oko pandemije jer je ipak bio stariji i to su bili jako ugroženi ljudi.

 

U TIM NEKIM situacijama njemu je jako tesko bilo jer je cijalna situacija oko pandemije uticala na to da on ozeni svoju djevojku koja je zaista bila dosta mladja od njega.

 

Ljudi su primjetili na negovim slikama da on pored nje izgleda jako umorno i dosta staije. Iako je stariji Lundgren se neda, trudi se, vježba i vježba borilačke vijesti. Za mnoge je bilo veliko iznenadjenje kada su saznali da su Lundgren i Emma u jednoj vrsti emotivnih veza ali su to dugo krili i bili u tajnosti.

 

Trebali su da se vjencaju ali radi cijele situacije oko pandemije sve je to odlozeno do daljnjeg, ali Lundgren je zaista htio da se ozeni sa Emmom sto prije je to moguce. On se prije zenio dva puta.

 

Njegov prvi brak nije dugo trajao samo jednu godinu ali drugi brak je ipak trajao punih 17 godina, te od tog braka imaju dvije kceri Gretu i Idu.(RBSM-RADIO)

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:            INSTAGRAMU            I          FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin