“Ne kajem se, upozorila sam ga”: Trudnica ZGROZILA MUŽA kad se vratio kući, samo je počeo da plače

Mislio je da mu ovo nikada neće prirediti

Korisnica Reddita navukla je bes ostalih čitlaca odlukom da kućnog ljubimca svog muža odnese bez njegovog znanja u dom za napuštene životinje.

Žena koja je u poodmakloj trudnoći odluku je bazirala na tome da se njen pitbul i njegova mačka ne slažu dobro u kući i da je jedno “višak”.

Ne samo što je bez njegovog znanja odnela mačku staru čak 18 godina u dom, već je i ponosno rekla suprugu kad se vratio kući da u njoj ima mesta samo za jednu životinju, a “psi su za čoveka važniji ljubimci od mačaka”.

Dodala je da je muž plakao od muke jer je skoro dve decenije života pazio na mačku, ali posle se smirio.

– Znam da ćete me svi napasti, ali tako je moralo biti. Upozorila sam ga na ovaj scenario čim sam se uselila. Godinu dana u kući trpim svađe svog psa i njegove mačke. Urnisala ga je. Rekla sam mu da nešto mora da učini jer ja ne dam svog psa, on ide u paketu sa mnom. Videvši da ne reaguje, odnela sam mačku u dom za napuštene životinje – napisala je trudnica.

Na opasku ogromnog broja čitalaca da nije smela da to uradi bez prisustva supruga, ona dodaje da je on “sam to tražio”.

– Nije želeo da se odrekne svoje mačke. Žao mi je, jedna životinja bila je višak. Moj pas je bio pod konstantnim stresom. Kad me je upoznao, znao je koliko sam vezana za njega. Ako želi zajednički život, morao je sam da se reši te mačke – napisala je ona.

Reditovci su je bez mnogo razmišljanja proglasili baksuzom godine, nadenuvši joj brdo podrugljivih nadimaka.

– Volela bih da malo ostavite emocije po strani i malo šire gledate na ovu odluku. Ja sam trudna, a ne on. Meni će biti potrebna pažnja i da nemam stresa. Kako da odgajam bebu kad me ta mačka od prvog dana ne voli. Napala bi bebu odmah čim bi je donela kući. Moj pas bi je štitio, ali dokle – zapitala se žena čudnih shvatanja.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin