Ne dao Bog nikome ovakvu grešku: MAJCI KOD LEBANA STIGLA VIJEST DA JOJ JE SIN JEDINAC MRTAV

Srđan Stojiljković (53) iz sela Togačevce kod Lebana, proglašen je u petak 12. januara mrtvim u mrtvačnici Kliničkog centra u Nišu, a nakon toga je njegovoj majci u tom selu stigla vijest da joj je sin jedinac preminuo, pričaju za Jugmediu komšije.

 

Bila je to tuga neviđena, šok za nepovjerovati. Počeli su pripfeme za Srđanovu sahranu, a onda je do majke stigla druga vijest. Srđan je, kako se ispostavilo, živ i smešten na odeljenje hirurgije u Opštoj bolnici Leskovac.

 

Čim su čuli tužnu vijest, komšije su organizovano, kako to običaj u ovom selu nalaže, došle u kuću „pokojnika“ kako bi podržali porodicu u teškom trenutku.

 

Komšije su zaklale prase od 35 kilograma, donijeli su rakiju i pivo, da pomognu, međutim u toku spremanja sahrane saznali su da je došlo do zabune i da je Srđan živ.

 

Umjesto žalosti, selo je ovaj bizaran događaj pretvorilo u veselje. Odlučili su da i dalje nastave okupljanje, ali ovog puta u znak radosti i zahvalnosti. Prase od 35 kilograma, rakija i pivo sada su simbol zajedništva i sreće, umesto žalosti.

 

Izrazi saučešća i žaljenja, koji su se prvobitno širili selom i putem društvenih mreža, sada su zamijenjeni pozitivnim komentarima i radosti zbog iznenadnog povratka Srđana Stoijkovića među „žive“.(RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

–      KLIKNI OVDJE       www.rbsm-serije.com

Pratite nas na      INSTAGRAMU      I      FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin