NAUČNICA za MUŠKU ALATKU DOKAZALA – Oni koji piju OVO SVAKI DAN neka POGLEDAJU U GAĆE, ON vam SE SMANJUJE!

Pojedini muškarci koji dosta pažnje i vremena posvećuju fizičkom izgledu i redovno treniraju, obično posežu za dodatnim stimulansima kako bi pojačali mišićnu masu, kao što su steroidi. Ali koliko su oni zapravo štetni po zdravlje?

Steroidi su inače sintetički proizvodi sačinjeni od muških hormona – testosterona. Odgovor zbog čega ih određeni muškarci konzumiraju krije se u tome što oni na vještački način ubrzavaju rast ćelijskog tkiva u mišićima, te oni postaju veći i jači.

Međutim, postoji i druga strana medalje! Stručnjaci su pored pozitivnih strana, odnosno povećanja mišićne mase, otkrili i one štetne. Neki muškarci koji su uzimali steroide susreli su se sa pretjeranim aknama, pogotovo na leđima, problemima sa spavanjem, prostatom, varenjem, gubitkom kose, povišenim krvnim pritiskom, povećanim holesterolom i najpogubnijom nuspojavom – a to je smanjivanje polnog organa, najvećeg simbola muškosti.

Jedna američka studija otkrila je da su se kod pojedinih muškaraca polni organi smanjili, što je direktno povezano sa opadanjem libida i veoma niske proizvodnje spermatozoida. A problemi sa prostatom i erektilna disfunkciju su bili samo propratni simptomi.

Stručnjaci su takođe zaključili da je kod 90% ispitanih muškaraca nastao sterilitet. Zato, prije nego što posegnete za steroidima, porazgovarajte sa svojim ljekarom, a ako ih već koristite pokušajte da ih smanjite ili da konzumirate velike količine vode kako biste iz organizma izbacili negativne efekte istih.

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin