VJEKOSLAV NATERAO najboljeg druga da ISKOPA sebi grob, pa ga UBIO: NAKON što mu JE MONSTRUM SILO*VAO ćerkicu i JOŠ TROJE MALIŠANA

Ubistvo Olega Svidirova iz Rusije, koga je života lišio Vjačeslav Matrosov, njegov najbolji prijatelj zbog toga što je silovao njegovu ćerku, dobilo je sudski epilog. Vjačeslav je pušten na slobodu nakon šest meseci zatvora, tačno godinu dana pre isteka njegove zatvorske kazne za podsticanje ubistva.

Njegovom puštanju je doprineo pritisak javnosti koja je otvoreno stala njegovu u odbranu. Peticiju za puštanje Vjačeslava je potpisalo više od 2.500 građana.

Zbog pritiska javnosti je prethodno presuda ocu preinačena iz ubistva u podsticanje ubistva.

Vjačeslav je prvobitno bio optužen da je nožem izbo prijatelja Olega kojeg je prethodno naterao da iskopa sopstveni grob, nakon što je na njegovom mobilnom telefonu otkrio snimke na kojima je seksualno zlostavljao njegovu tada šestogodišnju ćerku.

Kasnije je istraga pokazala da otac nije ubo Olega u šumi u kojoj je njegovo telo kasnije pronađeno u improvizovanoj grobnici. Postoje tvrdnje da je Sviridovu dat ultimatum da ode u policiju i prizna da je seksualno zlostavljao devojčicu ili da se suoči sa gnevom oca.

Policija je saslušala i devojčicinu majku, koja je otkrila da su ona i njen suprug dali ultimatum Olegu da se sam preda policiji do osam časova uveče ili da se sam ubije. Ipak, kasnije te večeri, otac je odlučio da se osveti i primorao je svog nekadašnjeg najboljeg druga da pođe sa njim u šumu i da sa sobom ponese lopatu.

Nešto kasnije je policija u telefonu pedofila pronašla još uznemirujućih snimaka, na kojima se vidi kako Sviridov zlostavlja još barem troje mališana. Izvori bliski slučaju naveli su da su u telefonu pronađeni snimci na kojima se vidi kako Oleg siluje dve devojčice, starosti šest i 11 godina.

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit  SERIJA  BALKANSKA BAJKA  na LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/25/balkanska-bajka-1-epizoda-sa-prevodom-video/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin