Nataliju (26) je samleo propeler broda pred užasnutim putnicima: Pojavio se jeziv snimak

Turistkinja iz Kolumbije poginula je u bizarnoj tragediji kada je propeler broda uvukao i isekao nakon što je skočila u more da dohvati papuče.

Mnogobrojni svedoci su vrištali kada je Nataliju Andreu Laranagu Fahardo (26) usrmtilo plovilo, a objavljen je i snimak nastao par momenata nakon nesreće koja se desila 27. novembra kod plaže Vajt Vata na ostrvu San Andres, prenosi britanski San pisanje lokalnih medija.

Nesrećnoj ženi je propeler naneo stravične povrede nogu i donjeg dela leđa i počela je obilno da krvari. Gliserom je hitno prevezena u bolnicu na ostrvu, gde je podvrgnuta višestrukim transfuzijama krvi i operaciji pokidanih arterija. Lekari su takođe morali da je reanimiraju nakon što je doživela srčani zastoj.

Nakon operacije, Natalija je prebačena na intenzivnu negu, ali je u ranim jutarnjim satima sledećeg jutra doživela još jedan srčani zastoj, ovog puta fatalan.

Brodić sa turistima čiji je propeler uvukao Nataliju prevozio je 24 turista i dva člana posade

– Plovilo je imobilisano, a njegova dva člana posade su stavljena na raspolaganje vlastima od strane obalske straže kolumbijske mornarice u okviru odgovarajućeg postupka istrage – saopštila je Pomorska uprava Kolumbije.

Zvaničnici u San Andresu podsetili su plivače da se drže podalje od čamaca u pokretu i da obaveste posadu ako uđu u vodu.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin