Nataliju (19) oteli pa JE MUČILI i TERALI da STAVLJA četku za wc U USTA ISPLIVAO snimak ODVRATNOG MUČENJA

Jeziv slučaj iz Rusije završio je na sudu, a devojka sadsita koja stoji iza svega moraće na 18 godina iza rešetaka

 

Monstruozan slučaj kidnapovanja, maltretiranja i ponižavanja devojke iz Rusije četkom za wc šolju, čije su snimke počinioci okačili na društvene mreže, dobio je sudski epilog.

 

Stravičan zločin dogodio se u ruskom gradu Birobidžanu oktobra 2020. godine, kada je Julijana Bezuglaja (24), uz pomoć petoro prijatelja, otela, tukla i pljuvala u lice Nataliju Pariginu (19), a na kraju je naterala da “pere zube” četkom za wc šolju. Motiv je bila ljubomora, a Julijana je optužila Nataliju da se viđa sa njenim dečkom.

 

Devojka sadista je, kako prenosi Komsomolskaja pravda, osuđena na 18 godina robije u kaznenoj koloniji za kidnapovanje, mučenje, pokušaj s*ksualnog napada i pljačke, pretnju ubistvom, trgovinu pornografskim materijalom, narušavanje privatnosti i uključivanje maloletnika u krivična dela.

Njeni saučesnici, među kojima je bila i devojčica, osuđeni su na između tri i četiri i po godine zatvora, odnosno popravnog doma, koji čeka maloletnicu kada napuni 14 godina.

 

Iživljavanje je razotkriveno kada je Julijana rešila da se “pohvali” tako što će snimke podeliti na internetu. Iako je žrtva nije prijavila policiji, ona je uhapšena dan nakon što se brutalni video raširio Telegramom.

 

Istraga je ubrzo otkrila da je Julijana, nedelju dana pre Natalije, napala još jednu žrtvu, 16-godišnju devojčicu koju je prvo tukla pesnicama u dvorištu njene zgrade, ugurala u iznajmljeni auto, pa satima mučila u svom stanu. Tom prilikom motiv nije bila ljubomora, već joj je devojčica navodno “uvredila” drugaricu.

 

Ohrabrena “uspehom” ovog obračuna, krenula je u lov na devojke sa kojima je sumnjala da je dečko vara i organizovala sličnu otmicu kolima za Nataliju, ovaj put uz pomoć prijatelja.

Na snimku torture se vidi kako prestravljena devojka u donjem vešu stavlja četku za wc šolju u usta, dok joj Julijana daje instrukcije. Pre toga ju je Julijana vukla za kosu, tukla i terala je da se skine.

 

– Gurni je sada u usta! Pokaži mi svoje lice. Evo jedne pametne devojke – pričala je mučiteljka dok je snimala žrtvu.

 

Natalija je slušala njene komande, dok petoro posmatrača ne samo da nije intervenisalo, već su izgleda uživali u predstavi. U stanu, je pored devojaka i jedne devojčice, bilo i nekoliko momaka, ali kako je žrtva rekla na suđenju, niko joj nije pomogao.

 

– Bio je to najgori dan u mom životu. Morala sam da operem zube četkom za wc šolju i ne samo to. Svi su stajali i bili besni na mene. Svima se svidelo, a ja sam činila sve da spasem sebi život – ispričala je devojka.

 

Kada je pitala zašto joj to rade čula je da su videli neku njenu intimnu fotografiju i da je Julijana ubeđena da je bila sa njenim dečkom.

 

– Rekla je da sam navodno imala nešto sa njenim Sašom. Mi nismo imali ništa – tvrdila je Natalija na suđenju.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin