NASTAVNICI KOJA JE PODELILA INTERNET IZ DEKOLTEA SVE KIPI, a njene izjave su još šokantnije: Nemam problem da spavam s očevima svojih učenika (FOTO)

Vrela nastavnica likovnog koja se na društvenim mrežama predstavlja kao Medlin zapalila je internet svojim seksi video klipovima. Ona na posao u srednju školu dolazi u kratkim suknjicama i majicama s dubokim dekolteima iz koga kipe grudi i priznaje da nema problem što učenici bulje u nju.

Seksi nastavnica
Ta mlada i atraktivna nastavnica redovno objavljuje na TikToku provokativne video-klipove iz učionice. U jednom od njih sedi za katedrom i piše beleške pre nego što podigne pogled i uz osmeh kaže kako nema problem da zavodi i bude intimna sa očevima svojih učenika.

– Kad se učenik oseća previše prijatno razgovarajući s tobom samo zato što se viđaš s njegovim ocem – poručila je ona uz taj zapis, dok u drugom snimku pokazuje svoju seksi garderobu koju nosi tokom nastave, uz poruku da je to jedino što oblači kao nastavnica.

U jednom od njenih snimaka vidi se kako se saginje da dohvati olovku u prekratkoj suknji i sa sve dekolteom iz koga samo što ne ispadnu njene bujne grudi. Medi tada samo pogleda u kameru i namigne.

– Kad kasnim na roditeljski sastanak, a tate već bulje u mene – poruka je koja prati taj zapis.

Od osude do podrške
I dok očevi učenika ne kriju oduševljenje nastavnicom i koriste njen profil da bi zakazali sastanak s njom, mama nisu impresionirane njenim izgledom i ponašanjem.

– Sramno je vaše ponašanje i što profil koristite kao aplikaciju za upoznavanje i sastanke –

– Da li ste svesni da vaš profil gledaju i vaši učenici. Užasno je to što radite i kaljate ugled svih poštenih nastavnika –

– Bićete otpušteni! – besno su kometarisale mnogobrojne žene na mrežama.

Na Medlininom profilu nisu retkost ni komentari njenih kolega koji su manje-više osudili njeno ponašanje.

– Jedna nastavnica ne bi trebalo tako da se oblači i ponaša. Vi ste sramota za našu profesiju – poručio joj je jedan kolega.

– I nastavnice su živa bića i vole lepo da se oblače. I sama znam koliko me učenici drugačije gledaju kad obučem nešto provokativno – napisala je jedna žena koja se predstavila kao seksi nastavnica geografije.

Po svemu sudeći njoj ni najmanje ne smeta seksi oblačenje i ponašanje njene koleginice likovnog obrazovanja.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin