Nastavlja se potraga za Dankinim telom: Policija danas stiže na pet novih mesta, koriste dronove

Nastavlja se potraga za telom devojčice u selu Zlot i okolini kuće osumnjičenog

 

U Borskom okrugu se i danas, sedmi dan od hapšenja osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, na terenu nastavlja potraga za telom devojčice koja je uglavnom bazirana na selo Zlot i okolinu kuće D. D., jednog od osumnjičenih za ubistvo devojčice.

 

Pripadnici Uprave kriminalističke policije (UKP) iz Beograda i Bora pregledaju okolinu kuće D. D., ispražnjen je i pretražen rezervoar za vodu, a zatim i korito potoka koji se nalazi u okolini.

Iza potoka se nalazi još pet rezervoara ili bunara, a pretpostavka je da će se danas raditi na tim lokacijama, javio je reporter Tanjuga.

Pripadnici UKP Bor i beogradskog UKP-a zajedno sa vatrogasnim kamionom sa posebnom opremom za pretragu terena u utorak su stigli u selo Zlot u okolinu kuće D. D. osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić.

Juče je pretraživan i drugi deo Lazarevog kanjona, nakon što je policija, zajedno sa spasilačkim timom i Gorskom službom spasavanja, pretražila prvih 3,5 kilometara. Pretražena je i jama iznad kanjona, doboka 70 metara.

Za pretragu se koristi specijalistička spasilačka oprema i dronovi.

Dvogodišnja Danka nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, a nakon 10 dana potrage i detaljnih provera svih tragova i informacija, policija je uhapsila J.S. i D.D. iz Bora, za koje se sumnja da su devojčicu udarili automobilom, a zatim njeno telo stavili u gepek kola i odneli na deponiju.

Na teret im se stavlja krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu.

D.D. je na saslušanju priznao zločin, dok se J.S. branio ćutanjem, a njima je nakon saslušanja određen pritvor do 30 dana.

Naknadno su uhapšeni D.D. i R.D. otac i brat osumnjičenog D.D., zbog sumnje da su mu pomogli da premesti telo devojčice na za sada nepoznatu lokaciju.

Brat osumnjičenog je preminuo u Policijskoj upravi u Boru, dok je ocu osumnjičenog određen pritvor do 30 dana.

U međuvremenu je direktor JP “Vodovod” u Boru podneo ostavku iz, kako je naveo, moralnih razloga.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

KLIKNI OVDJE           www.rbsm-serije.com

Pratite nas na          INSTAGRAMU          I          FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin