NAŠOJ VRELOJ pjevačici POORNO SNIMAK uzdrmao KARIJERU, a onda JE mahala GRUDIMA pred POPOVIMA, ovi KAD SU vidjeli NISU ZNALI ni KOJI JE DAN ni godina

Pevačica Sanja Stojanović proslavila se učešćem u “Zvezdama Granda”, a tada se našla i u centru skandala zbog svog intimnog snimka koji se pojavio u javnosti.

Nakon 14 godina pauze, ponovo se vratila na scenu, a u međuvremenu je postala majka i promenila imidž. Sada je gostovala u emisiji “Live Tok”, gde je otkrila anegdotu da je jednom prilikom nastupala na jednoj proslavi svešteničke porodice, a nije bila adekvatno obučena.

– Jednom mi se desila jako neprijatna situacija. Pevala sam u Aranđelovcu na punoletstvu. Napucala sam se, sa sve onim praćkama na grudima.
Čovek koji je pravio rođendan kćerki je pop. Kada sam videla među gostima sve popove u mantijama, a ja sa crnim praćkama, osećala sam se kao ….
Ne znam da li da vučem suknju dole ili da praćke skinem. Gospodin je tražio mikrofon od mene i počeli su da pevaju molitvu.
Bilo me je sramota tako obučenu i da se prekrstim. Otišla sam do auta, gde imam ful garderober, uljudila sam se. Nije bilo to što sam očekivala, ali sam se izvukla – rekla je ona u emisiji.

Foto:printscreen/instagram

Osvrnula se i na učešće u “Zvezdama Granda”.

– Takmičenje “Zvezde Granda” drastično se promenilo od vremena kada sam ja učestvovala. U žiriju su bili pevači i novinari.

Sada je sve podignuto na viši nivo. Očekuje se od mladih pevača da pevaju kao da imaju iskustvo od deset godina.

Teže im je. Moja ekipa je bila jedna od najjačih. Sve ih pamtite i dan-danas: Silvija Nedeljković, Bucka, Renato, Milan Stanković, Rada Manojlović, Jelena Marinkov, Dušan Svilar, Dinča, Katarina Živković i ja.

Nas deset je prošlo od dvadeset takmičara. Prilično smo se pomagali tokom takmičenja, nije bilo sujete i zavisti – istakla je Sanja.

 

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/