NAŠOJ PEVAČICI SE NAJGORA BOLEST VRATILA TREĆI PUT: Nije dobro, svi će PLAKATI nakon ovih NJENIH BOLNIH REČI

Bojana Bajraktarević je trostruka pobednica muzičkog takmičenja Nikad nije kasno koja se bori nažalost, po treći put sa rak*m dojke, a ovog puta se saznaje za bolest koja se opisala kao slučajnost. U razvogoru za domaće medije Bojana je progovorila o teškoj zdravstvenoj situaciji u kojoj se nalazi, a izazovima i poteškoćama tokom perioda lečenja, ali i svemu onome što joj daje snagu da nastavi dalje u borbi za život.

“Tačno, bolest se vratila po treći put, ali nije ništa strašno, biće sve OK. Trudim se da ostanem pozitivna i da imam pozitivnu energiju. Krenula sam sa zračenjima, već sam prešla polovinu terapije, ali ima još nekoliko do kraja.

Prognoze lekara su dobre, krenuli smo sa rešavanjem problema, pa onda idu obavezne hemoterapije. Kada to rešite, onda idete na redovne kontrole i prati se stanje, da li ima nešto, da li se pojavilo ili nije…

Trebalo bi da prođe pet do sedam godina da možete da kažete da ste se izlečili. To vam niko ne garantuje. Jaka volja i želja za životom sve pobeđuje, ja verujem u to.” Bojana je priznala da hemotaripju teško podnosi. “Trenutno u lošem smeru, tako da kažem. Izgubila sam kosu, ugojila sam se zbog toga.

Osećam neverovatnu glad, nemam limita. Stalno osećam glad, ali mi je lekar rekao da je to dobro i da ne treba da držim dijetu. Kilaža je počela da smeta mojoj kičmi. Kosa će porasti, ali to je nešto što mi je jako teško palo. Meni se to desilo dva puta. Bio je to veliki šok za mene, mislila sam da sam se izvukla iz problema, a sada sam upala u još veći. Biće to sve dobro, sve će se rešiti.”

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *