“NASMEŠILA SI MI SE I REKLA: DOĆI ĆU JA TATA OPET” Otac sanjao ubijenu ćerku: Posle toliko čekanja, konačno videh najlepše oči…

0

Otac Ivane Krivokapić (26), devojke koja je u decembru 2022. godine ubijena u stanu na Zvezdari, potresnim rečima je obeležio godinu i po dana od njenog ubistva i podelio da mu je došla u san.

 

 

– Posle toliko čekanja konačno ponovo videh najlepše oči, uz osmeh i pitanje kako sam… Dobro, a kako si ti? – piše Slobodan Krivokapić i dodaje:

 

– Rekla si ne brini tata ja sam dobro, i još si mi rekla da poljubim mamu i Fikija i da moraš da ideš…. Mahnula si mi, a na moju molbu da ostaneš još malo samo si se nasmešila i rekla doći ću ja tata ponovo… Nemoj da te čekam dugo oči moje.

 

 

Ivana Krivokapić

 

Ivana je, da podsetimo, pronađena 24. decembra 2022. godine, a kako se sumnja ubijena je dva dana ranije.

 

– Obdukcijom tela devojke ustanovljeno je da je ugušena i to na taj način što joj je ubica rukom zapušio nos i usta i na taj način onemogućio disanje. Za ovaj zločin osumnjičen je Jetmir Gočaj koji se od dana kada je za njim raspisana poternica nalazi u bekstvu – podseća izvor Kurira i dodaje:

 

 

– U pitanju je državljanin Crne Gore, inače osoba kojoj je Ivana verovala i koga je pustila u stan kao prijatelja, a prema postojećim informacijama njih dvoje su oboje voleli planinu i planinarenje i tako su se i upoznali.

 

 

Jetmir Gočaj

 

 

Na profilu osumnjičenog Gočaja su, nakon saznanja o ubistvu, osvanule njihove zajedničke fotografije i reči tuge koje je delio danima i pisao koliko mu je teško zbog njene smrti.

 

 

– Zbog njegovih reči došlo je i do sumnje, a i njegov DNK je pronađen na mestu zločina. Utvrđeno je da se radi o zločinu iz strasti – podseća naš izvor.

 

Ivanini najmiliji, porodica i prijatelji, imaju samo najlepše reči za nju, a za prijateljstvo sa osumnjičenim Gočajem niko nije znao.

 

Prema nekim informacijama, sumnja se da je osumnjičeni pobegao na Kosovo i da se tamo skriva već godinu i po dana.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:   INSTAGRAMU     I   FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *