NASKAČE na sve ŠTO STIGNE – Irena SPOPALA taksistu usred vožnje: Uhvatila ga za MEĐUNOŽJE, ali ovakvu REAKCIJU nije očekivala

Britanka zaluđena s*ksom, napala je taksistu tako što se premestila na mesto suvozača kako bi ga pipala sa obe ruke tokom vožnje. Irena Tori (42) je takođe je naterala šokiranog vozača da joj dodiruje grudi, bedra i zadnjicu, pre nego što mu je rekla da ima kondom sa sobom i da će mu platiti ako ode sa njom kući, piše Dejli star.

Irena, koja je ranije osuđivana zbog s*ksualnog napada na konduktera u vozu i izvođenja s*ksualnog čina pred policijom, upisana je u Registar s*ksualnih prestupnika. Priznala je da je 29. maja 2020. napastovala vozača u gradu tako što mu je dodirnula penis i pokazala mu svoju vaginu.

Rekla je da ga je terala da je dodiruje i priznala da je vikala, psovala i upućivala rasističke komentare jednom paru u engleskom gradu Dandiju, 1. juna 2020. Maltretirala je i komšiju tražeći s*ks sa njim 1. avgusta 2020.

– Sela je na zadnje sedište i počela taksisti da postavlja pitanja. Pitala je gde je rođen, je li oženjen i da li bi prevario ženu. Zatim se popela na prednje sedište. Vozač je stao i rekao joj da ne sme da pomera sedišta dok je auto u pokretu. Zatim je rukom dodirnula njegov penis preko njegove odeće. On joj je maknuo ruku sa sebe. Ona je potom skinula kratke pantalone i pokazala mu vaginu i rekla: “Htela bih da je poližeš”. Vozač joj je rekao da ponovno obuče kratke pantalone – rekla je na sudu tužiteljka Lora Apostolova.

Vozač je Tori ostavio ispred kuće njenog bivšeg supruga. Ona je pokušala da ga nagovori da joj da novac i alkohol. Torin bivši je taksisti rekao: “Čuvajte se nje. Odvedite je. Ne želimo je ovde”. Vozač je situaciju počeo da snima telefonom, a Tori je rekla: “Platiću ti ako uđeš.”

U još jednom slučaju, Tori je priznala da je izazvala pometnju u vozu nakon pijanke. Tada se trljala telom o konduktera koji je pokušao da  je smiri. Kondukter je Tori pitao kuda ide, a ona je odgovorila: “Možeš da me vodiš bilo gde”. Žena je nakon toga izbačena iz voza i uhapšena od strane britanske saobraćajne policije.

Godinu dana ranije bila je upisana u registar nakon što je izvela s*ksualni čin pred policijom kada su se pojavili da je ispitaju o svađi komšija

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin