Nasilno odvedena iz kuće, RODITELJI NISU SPREČILI: Meštani Plandišta o osumnjičenima za silovanje devojke

Kupili je za 600 evra od roditelja

 

– Celo selo priča da je Marijan prodao dve krmače, jednog konja i tri praseta i odmah sutradan otišao kod poznanika da bu kupio za 600 evra njihovu ćerku za svog sina – reči su komšije Marijana J. (42) i Nedeljka J. (22) iz Margite kod Plandišta koji su osumnjičeni da su silovali devojku D. M. (18).

Prema rečima komšija, čim su stigli kod devojke u kuću, zaprosili su je, međutim ona je to odbila.

– Oni su je tada nasilno odveli iz porodične kuće, a njeni roditelji to nisu sprečili. Nesrećnica je pokušala i da im pobegne dok su je vozili njihovoj kući – opisuje za Republiku prvi komšija uhapšenih oca i sina.

Kako dalje navodi, Marijan i Nedeljko su D. M. dovezli kući 2. februara, a s njima je u društvu bio još jedan mladić.

– Video sam kad su je uvodili u kuću. Primetio sam samo da je veoma lepa i visoka i da je odmah ušla u njihovo dvorište, posle je nisam video. Čuo sam da su je iste večeri obojica silovala po nekoliko puta, uz pretnje da će je ubiti, međutim, uspela je nekako da im pobegne i pozove policiju. Nije mi jasno kako su mogli to da joj urade, kada tu živi i Nedeljkova majka, dva brata i snajka. Marijan ima i dve ćerke. Sledeći dan smo svi videli da su ispred njihove kuće došla tri policijska vozila i da su odveli Marijana i Nedeljka, ali ne znam ko su ovi što su juče uhapšeni zbog istih optužbi – objašnjava sagovornik.

Prema rečima meštana sela u Plandištu, Marijan je roditeljima M. D., navodno, rekao da je 600 evra, koje im je dao, samo kapara, a da će se “za svadbu tek pokazati”.

Sumnja se da njih dvojica nisu jedini koji su se iživljavali nad nesrećnom devojčicom, pa je uhapšeno još nekoliko osoba. Kako je D. M. izjavila u policiji, do zločina je došlo tokom noći između 2. i 3. februara.

Prema poslednjim saznanjima iz istrage, roditelji D. M. privedeni su u sredu na informativni razgovor.

Uhapšenim silovateljima određen je pritvor do 30 dana da ne bi uticali na svedoke.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin