NASILJE U GSP: Pijan muškarac vikao na dete, psovao ga, tresao i vukao za ruku, niko da prstom makne

Nepoznati muškarac snimljen je danas u GSP, u autobusu na liniji 56, kako viče i izgovara psovke malom detetu. Kako kaže devojka koja je bila u istom prevozu, on je mališana čak i vukao za ruku i tresao u vidno alkoholisanom stanju i sa limenkom piva u ruci.

– Na stanici Bele vode ušli su majka i otac, oboje sa pivom u rukama i sa dečakom od dve i po, tri godine. Bili su u alkoholisanom stanju i osećali su se na alkohol. Ona je u jednom momentu izašla iz autobusa i rekla da ide na posao, a mališanu poručila da mora da ostane sa tatom.

Dete je htelo da sedne kod oca u krilo. Otac je počeo odmah da viče na njega, da ga gura, nasilno ga je postavljao na sedište. Muškarac je imao izražene tikove, pa sumnjam i da je pod dejstvom narkotika i da je u krizi – priča za Telegraf.rs jedna od putnica, M.G, očevidac incidenta.

Kako kaže, obavestila je policiju na Čukarici, a za nas otkriva da je spremna da usvoji dete i da ga spasi iz te porodice.

Ljudi iz autobusa, dodaje razočarano, nisu prstom makli, a devojka se plašila reakcije pijanca, ali i da svojom reakcijom ne uznemiri dete.

“Mrš u pi**u materinu”, “Nema ti sada majke, plači boli me k**ac”, pričao je mališanu.

Kako kaže, sumnja da je muškarac pored alkohola i pod dejstvom nekih nedozvoljenih supstanci sudeći po njegovom ponašanju.

Poražavajuća činjenica je da niko na ovo nije reagovao.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

 

 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin