Naša voditeljka PRIZNALA mužu da se zaljubila u drugog: Detalji braka ISPLIVALI u javnost

Voditeljka Nataša Aksentijević po svojoj harizmi i humoru. Otvoreno priča o problemima i izazovima koje donosi brak danas, ali na sebi svojstven način. Ipak, poznato je da sa suprugom Dušanom, s kojim ima dve ćerke Helenu i Veru, već godinama neguje skladan odnos.

Sada je otvoreno progovorila o odnosu sa svojim bračnim partnerom i izazovima sa kojima se svakodnevno susreće:

Foto: Printscreen/ Youtube/ GrandMagazinTvGrand

– On ume da me smiri i da me uznemiri. O svemu pričamo. Čak i kad se zaljubim u vozača na snimanju, ja dođem i to mu kažem, na šta mi on odgovori: “Dobro, danas je ponedeljak, do petka da si se odljubila”.

Kada imaš sreću da život deliš sa čovekom svog života , problemi se lakše rešavaju. Onda i kada ti jave s televizije da nećeš više tamo raditi, to ne shvataš tragično jer on dođe i kaže ti: “Super, sada će ti se otvoriti neka nova vrata”. I to se zaista dogodi – rekla je harizmatična glumica.

– Imam sreću da sam se udala za nekoga koga volim najviše na svetu. Kada u brak uđeš iz ljubavi, ništa nije komplikovano, ne moraš da ga čuvaš, brineš hoće li opstati.
Tu si zato što je to tvoje srce odabralo. Opraštaš sve, doduše, Dušan meni više oprašta nego ja njemu. Ponekad sam ljubomorna na količinu dobrote empatije i razumevanja koju on poseduje. Mislim da je on jedina osoba koja se iskreno i od srca raduje tuđoj sreći. Kod nas običnih smrtnika uvek ima malo ljubomore, kod njega ne – srećno i zadovoljno kaže Aksentijevićeva.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)