Naša pevačica SKONČALA u 39. godini: Njena smrt i dalje je MISTERIJA, a svi su je zaboravili (FOTO)

Devedesetih su je mnogi voleli

 

Kada se sredinom devedesetih godina na sceni pojavila pevačica Vukica Veljović, pažnju je pre svega privukla atraktivnim izgledom i crvenom bojom kose, a mnogi su joj predviđali dugu i uspešnu karijeru. Ipak, stvarnost je bila drugačija.

 

Crvenokosa lepotica rođena je u Ulcinju, a javnost je bila u šoku kada je saznala da je umrla u 39. godini u Novom Sadu. Iako je bila izuzetno kratko na sceni, bila je veoma tražena.

 

U svojoj karijeri snimila je tri albuma i sva tri izdala za produkcijsku kuću PGP-RTS. Najveći hitovi su joj: “Suzama”, “Crnooki đavole” i “Luda noć”.

 

Za nju kažu da je bila dobar čovek, energična i nasmejana. Kako se piše, od njene smrti, pa sve do danas niko od kolega sa kojima je bila prijateljica nije se udostojio da je spomene ili da negde zapeva neki njen hit.

 

Imala je brojne nastupe, gostovala u televizijskim emisijama, a u tim prilikama je govorila isključivo o svom muzičkom radu, privatan život držala je isključivo za sebe. Sahranjena je u Novom Sadu, gde je i živela.

 

Ono što se 1996. godine navodilo je uzrok smrti nepoznat, a iza sebe je ostavila sina Uroša i suprug.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)