Naša pevačica od privatnog biznisa zaradila TRI MILIONA evra: Evo kako i gde je razvila posao (FOTO)

Izgleda da za pevačicu Violetu Viki Miljković nema krize! Dok njene kolege pokušavaju da se oporave od manjka posla i finansijskih gubitaka zbog korone, članica žirija u takmičenju “Zvezde Granda” svoj privatni biznis s nekretninama proširila je i na svetsko tržište.

Kako tvrde izvori za domaće medije, mnogi bogataši su angažovali njenu firmu, pa Viki i njen suprug Dragan Tašković Taške zadovoljno trljaju ruke. Oni koji su upućeni u poslovanje ovog estradnog para kažu, za Kurir, da se procenjuje da su oni za manje od godinu dana, koliko posluju s nekretninama, zaradili oko tri miliona evra.

Viki, osim što prodaje stanove na ekskluzivnim lokacijama u Beogradu, već nekoliko meseci posluje i na tlu Amerike, na Karibima i u Dubaiju. Ali Miljkovićeva ne prodaje samo luksuzne stanove, već i vile, stoji na sajtu njene kompanije, prenosi pomenuti portal.

Čikago, Las Vegas i Los Anđeles su prvi gradovi u kojima oni s dubokim džepom mogu da pazare stan ili kuću preko kompanije čiji su vlasnici pevačica i njen suprug Dragan Tašković Taške. Viki, inače, nije vlasnica svih tih nekretnina, kao što mnogi misle, već s njihovim pravim vlasnicima ima ugovor o posredovanju pri prodaji, pa na osnovu toga ona i Taške uzimaju procenat od oko tri odsto, kažu izvori bliski ovom paru za medije.

Luksuzni stanovi i vile koji su u ponudi njene kompanije nalaze se na ekskluzivnim lokacijama širom Amerike. Tako je cena jednog stana od 69 kvadrata u Los Anđelesu na Brodveju, navodno, čak 555.000 dolara, što znači da je za metar kvadratni potrebno izdvojiti oko 8.000 dolara. Malo veći stan od 84 kvadrata košta 719.000 dolara, dok je najskuplja nekretnina ona na Oušen aveniji – za nju treba izdvojiti 1.500.000 dolara. Naravno, svi prateći elementi se plaćaju posebno, pa je tako cena parking-mesta u Čikagu procenjena na tričavih 50.000 dolara. Osim što učestvuje u posredovanju tokom prodaje, Violetina firma nekretnine oprema nameštajem i svim ostalim detaljima po želji kupca, pa joj je i ovo dodatni vid zarade, piše gorepomenuti portal.

 

Viki je svojevremeno izjavila da je započela biznis i u Dubaiju, gde ima svoje agente. Kako su mediji preneli, ona je potpisala ugovor o posredovanju pri prodaji s vlasnikom dva stana u najvišoj zgradi na svetu Burdž kalifi, pa se i te nekretnine nalaze u ponudi njene kompanije. Takođe je objavljeno da je i Violetina kuma Ceca Ražnatović zainteresovana za kupovinu trosobnog stana u bogatom emiratu i da će to upravo uraditi preko Miljkovićeve.

Podsetimo, Viki i njen suprug Taške su nedavno prvi put dobili i prestižno priznanje na polju nekretnina. Oni su proglašeni najboljim prodavcima nekretnina u okviru luksuznog dela Beograda, pa je time njihova kompanija dobila veliko priznanje i preporuke za dalji rad. Viki je razvila biznis, a među klijentima su, pored Cece, i druge njene kolege, pa i Saša Popović i drugih.

Ima zgradu u Nemačkoj, prodala kuću na Bežanijskoj kosi

Viki Miljković se, nakon što je prodala kuću na Bežanijskoj kosi u kojoj je godinama živela, uselila u ogroman stan u jednoj od dve kule u kompleksu u luksuznom delu Beograda. Pored njega, ona je kupila još dva stana, koja navodno izdaje. Procenjuje se da investicija nije bila manja od 1.500.000 evra! Pomenuta zgrada poseduje i bazen.

Viki je 2012. godine prodala i stan na Crnogorskom primorju – u Miločeru, i to za tadašnjih 50.000 evra, a 2015. godine je ona uložila novac i u kupovinu zgrade u Nemačkoj, gde rentira stanove, prenose domeći mediji.

Da zarađeni novac voli da ulaže u nekretnine, potvrdila je svojevremeno za Kurir.

– Racionalna sam u životu. Volim da pretočim novac u nešto što je opipljivo, a to su, pre svega, nekretnine. Ipak, ne volim mnogo da pričam na tu temu niti da licitiram s nekim sumama. Sve što imam zaradila sam na najpošteniji način, isključivo pevanjem – rekla je tada Miljkovićeva.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin