Naredila sinu da zbog lajkova PLAČE u snimku: Nije ni slutila da će sebi otvoriti vrata PAKLA…

JuTjuberka Džordan Čejen koja je do juče imala 500.000 pretplatnika na svom kanalu, bila je prinuđena da ga zbog jednog snimka ugasi, baš kao i profil na Instagramu.

Džordan se susrela sa neopisivim izlivima mržnje i kritikama, nakon što je zloupotrebila svog devetogodišnjeg sina za potrebe lajkova i klikova.

Čejen je na spornom snimku koji je sve razbjesnio pričala o tome kako im je pas teško bolestan, a onda je usput naredila sinu da plače u snimku, što dječak i čini.

Nesvjesna činjenice da će u vlogu sve da se čuje i vidi, ona je tako upotrebila sina na najgori način, što joj pratioci nisu oprostili.

“Gorjet ćeš u paklu zbog ovoga”, “Ja bih propala u zemlju za sva vremena da kćerku ovako izmaltretiram zbog sopstvenih kompleksa”, “Da li ti je makar malo neprijatno što si natjerala sina da usiljeno plače?”, bili su neki od blažih komentara, dok one “jače” nećemo ni citirati.

Žena koja je popularnost stekla savjetima i snimcima iz oblasti lajfstajla, fitnesa i samohranog majčinstva, izjavila je nakon što je ugasila JuTjub profil da je to učinila zbog sina.

– Razočarana sam sobom prije svega, ne znam zašto sam to uradila. Zgrožena sam što sam sebi dopustila da dođem do tog nivoa u ponašanju, da sina tjeram da čini ono što ne osjeća. Što se sina tiče, doživio je mnogo neprijatnosti i mobing na svakom ćošku u školi, pa sam morala da reagujem i obrišem sve – rekla je Čejen gostujući na portalu Insider.

Sudeći prema reakcijama gledalaca i čitalaca, nije mnogo sebi pomogla poslije ovog gostovanja. Velika većina njih smatra da je Džordan imala samo jedan izbor i to da se javno izvini i pritom moli da će se ovo svi brzo zaboraviti.

Ono što je sada jedina nepoznanica je kako će ona bez društvenih mreža i pojavljivanja na istima, budući da je riječ o ženi koja je, zašto ne reći – zavisna od njih.

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJGLEDANIJU TURSKU SERIJU  KLIKNI OVDJE 

 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin