“Napravila sam je, posedujem je”: Zbog ove slike BEBE majci pretili SMRĆU, onda se desio preokret (FOTO)

Žena je u stvari na kreativan način htela da skrene pažnju na veći problem

 

Majka šestoro dece iz američke savezne države Ohajo suočila se sa verbalnim nasiljem i pretnjama smrću nakon objave fotografije na kojoj se pohvalila pirsingom na obrazu njene bebe.

 

– Ja sam roditelj, ona je moje dete i mogu da radim šta god želim. Ja odlučujem umesto nje dok ne napuni 18 godina. Napravila sam je, posedujem je – napisala je Enedina Vans.

 

Sporna objava je podeljena više od 12.000 puta, a besni roditelji nisu mogli ni da zamisle kako je sve to zapravo velika lekcija! Naime, majka je zapravo želela da skrene pažnju na obrezivanje sinova, piše Dejli mejl. Takođe, pirsing je bio lažan.

 

– Ironično, ljudi koji su bili spremni da me pretuku na smrt zbog mog argumenta zašto sam pirsingovala dete, upotrebili su potpuno isti argument kako bi opravdali obrezivanje svog deteta – objašnjava Vens.

 

Ona je članica “tihe aktivističke grupe” koja se bori protiv sakaćenja dečjih genitalija. Ovu fotografiju – eksperiment je stavila kako bi naglasila da roditelji ne mogu i ne smeju da odlučuju o telu svog deteta.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin