Connect with us

Ludi Svijet

“Napokon je MRTVA”: Ćerka naručila ubistvo rođene MAJKE, a onda je otkrivena još UŽASNIJA ISTINA

Published

on

Od samog rođenja Di Di je tvrdila da joj ćerka ima poteškoću sa plućima i disanjem

 

 

Džipsi Rouz Blančard, rođena je 1991. godine u Luzijani, a ceo život je provela u kolicima iako je bila potpuno zdrava, a na sve ju je naterala majka Di Di. Ovaj surovi život Džipsi Rouz opisan je do tančina u seriji The Act.

 

Od samog rođenja Di Di je tvrdila da joj ćerka ima poteškoću sa plućima i disanjem, a nedugo nakon toga joj je dijagnostikovana apneja i ubrzo je dobila aparat za disanje. Ipak, Di Di je bila ubeđenja da sa njenom ćerkom još mnogo toga nije u redu. Kada je Džipsi napunila sedam godina porodica je bila zabezeknuta time da je devojčica završila u kolicima, a tada je Di Di sve udebila da boluje od poremećaja hromozoma zbog čega su joj pokreti vrlo ograničeni.

 

Iako je nailazila na neodobravanje porodice koja je smatrala da Džipsi ne dobija adekvatnu negu, Di Di je ostajala pri svojim stavovima. Nedugo zatim Džipsi je završila na cevima za hranjenje, jer je bila neuhranjena, a potom joj je dijagnostikovana epilepsija. Od jačine propisanog leka devojčici su počeli da se krune i ispadaju zubi. Da bi sprečila dalje mešanje porodoce majka je jedne noći sa devojčicom nestala bez traga.

 

Otvorila je gomilu kreditnih kartica na ime svog oca i sa devojčicom se preselila u Misuri. Di Di je na njihovo dotašanje prezim dodala jedno “e” kako bi porodici zavarala trag i otpočela sve ispočetka. U novom gradu svi su je doživljavali kao požrtvovanu majku, koja se bori za bolji život ćerke i bili su spremni da pomognu.

 

Humanitarne organizacije i dobrodušni pojedinci pomagali su koliko su mogli, a njih dve, uprkos problemima, odavale su utisak savršene porodice. Delile su dobro i zlo, a zajedno su koristile isti Fejsbuk profil.

 

– Mi smo kao par cipela. Jedna bez druge nikako ne ide – rekla je jednom prilikom Džipsi.

 

Za sve to vreme, mala Džipsi je sve više fizički i zdravstveno propadala i iz dana u dan izgledala je sve više poput strice, a ne kao devojčica. S obzirom da nije izlazila napolje vreme je provodila za računarom. Putem sajta za upoznavanje naišla je na Nikolasa Godežona, sa kojim je ubrzo započela virtualnu romansu, koju je pune dve godine skrivala od majke.

 

Džipsi je ubrzo priznala Nikolasu sve o svom zdravstvenom stanju, a on je i pored toga ostao uz nju. Bili su zaljubljeni, a njemu nije smetalo što je Džipsi vezana za kolica. Već su razmišljali o porodici, čak su se i dogovorili kako će im se deca zvati.

 

Ubrzo je istina izašla na videlo, a Nikolas je bio prvi koji je saznao šta je zapravo krije iza svega. Džipsi je bila primorana da bude u kolicima, koja joj zapravo nikad i nisu bila potrebna. Mogla je potpuno normalno da hoda. Ni lekovi joj nisu bili potrebni. Kosa, inače potpuno obrijana, počela je da raste. Di Di joj je čitavog života brijala glavu kako bi ljude uverila da je bolesna i govorila joj je: “Ošišaćemo te, ionako će to sve da otpadne”.

 

Pretpostavlja se da je Di Di, godinama izmišljala dijagnoze i davala lekove maloletnoj ćerki. Smatra se da je Džipsi davala tablete za smirenje kako bi ostavljala utisak malo usporenog deteta sa smetnjama u razvoju.

 

Majka je saznala za tajnu “aferu” svoje ćerke i zabranila joj bilo kakav kontakt sa Nikolasom. Ubzo nakon toga na Džipsijinom i Didinom zajedničkom Fejsbuk profilu pojavio se status koji je sve ostavio u šoku: “Ku*ka je mrtva napokon. Rasekao sam debelu svinju i silovao joj nevinu ćerku. Strašno je vrištala. Hahah”.

 

Jedna komšinica je bila prva koja je reagovala. Nazvala je Di Di, ali niko se nije javio. Njen suprug preporučio je da odmah odu do njihove kuće da provere je li sve u redu sa majkom i ćerkom. Okupljeni susedi počeli su da se brinu. Policija je došla, ali im je trebao sudski nalog za ulazak u kuću. Komšija je ušao kroz prozor, ali su sve stvari bile na svom mestu. Čak i invalidska kolica su bila na svom mestu, što je samo povećalo zabrinutost. Kako će se samo kretati osoba koja je čitav svoj život privezana za kolica, pitali su se zabrinuti susedi.

 

Konačno, policija je uz sudski nalog ušla u kuću. Di Di su pronašli u spavaćoj sobi. Umrla je od uboda nožem i bila je mrtva već nekoliko dana. Od Džipsi nije bilo ni traga ni glasa.

 

Već idućeg dana komšije su organizovale bdenje i prikupljanje novca za sahranu Di Di, a možda i Džipsi. Svi su brinuli zbog nje i svi pomišljali na najgore.

 

Polcija je ubrzo saznala za njen tajni nalog na drušvenoj mreži, i već sutradan otišla do Nikolasove kuće. On se predao. Džipsi je bila s njim, živa i zdrava. I to je upravo najviše zaprepastilo sve.

 

Policija je kasnije saznala da je Džipsi nakon prvog sastanka sa Nikolasom, postala zatočenica u kući svoje majke. Džipsi je bila očajna i zbog toga je momku postavila užasno pitanje: “Da li bi za mene ubio moju majku?”. pristao je, a njih dvoje su do detalja sve isplanirali i nazvali ovu akciju “Blan B”. Nikolas je ubio njenu majku, dok je Džipsi sve posmatrala.

 

Pobegli su u Viskonsin, u kuću njegovih roditelja, gde su planirali novi život. Džipsi je brinula da će telo njene majke početi da truli pa je rešila da prosto sve napiše i prizna na Fejsbuku i tako obavesti policiju. Nadala se da je policajci neće optužiti za ubistvo. Međutim, policija je pratila IP adresu i došla do njih. Laž se raspala u sekundi. Prvo je lagala i rekla istražiteljima da nema ništa s tim. Ali oni su znali da to nije istina.

 

Tokom suđenja utvrđeno je se da je Nikolas ubio Di Di, ali Džipsi prihvata deo krivice.

 

– Moraću da živim sa tim što sam napravila. Pogrešila sam – rekla je.

 

Prebačena je u zatvor, nagodila se s tužiocima i trenutno je na odsluženju desetogodišnje zatvorske kazne zbog ubistva majke. Džipsi danas ima 27. godina. Njen advokat kaže da je pravo čudo kako se oporavlja.

 

– Većina mojih klijenata izgubi težinu u zatvoru. Džipsi je dobila više od 7 kilograma u poslednjih 12 meseci – ispričao njen advokat.

 

Tako blaga kazna je, objasnili su, usledila jer je celog života trpela medicinsko i fizičko nasilje. Nikolas i dalje čeka suđenje jer se izjasnio kao nevin.

 

– Majka me je naučila da lažem, a ja ne želim da lažem. Želim da budem dobra i poštena osoba – ispričala je Džipsi svoje planove za budućnost.

 

Iako se nalazi u zatvoru, Džipsi je kazala da nikada pre nije osećala veću slobodu, a kada su je pitali zašto jednostavno nije prijavila mučenje objasnil je da je bila veoma uplašena za svoj život.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook


Facebook

Share on pinterest


Pinterest

Share on twitter


Twitter

Share on linkedinLinkedin

Ludi Svijet

Kleknuo je pored baba Miline (76), poljubio joj stomak i rekao da joj je napravio dete (VIDEO)

Published

on

Njih dvoje su stekli globalnu slavu pretvarajući se da su par, da bi zatim nastavili da prikupljaju desetine miliona pregleda i nakon što su razotkriveni

 

Kontroverzni italijanski “par” Milina Gata (76) i Đuzepe Dana (19) ponovo je uspeo da prevari milione širom sveta. Naime, pre neki dan su objavili da čekaju bebu, a snimak otkrivanja pola deteta prikupio je neverovatnih 88 miliona pregleda na TikToku.

Na ovoj informaciji su nastavili da insistiraju i na naknadnim objavljenim snimcima, a zahvaljujući tome ponovo su postali viralni, nakon što su mnogi pričali o njima u maju ove godine, kada su objavili fotografiju na kojoj ju je on navodno zaprosio.

 

Mnogi su pali na priču o bebi, ovih dana su to preneli i neki svetski mediji, pa su zaboravili da je prava veza Miline i Đuzepea odavno razotkrivena.

Milina Gata (pravo ime Karmela) i Đuzepe Dana su zapravo baka i unuk i žive u gradu Tore Anuncijata koji se nalazi na obali Napuljskog zaliva.

 

Ovako se šale i okupljaju fanove na TikTok-u, a ovaj najnoviji „viral” im je pomogao da dođu do impresivnih 1,3 miliona pratilaca.

Naravno, neće svima nama ovakva zafrkancija biti ukusna i prihvatljiva, ali čini se da Milina i Đuzepe neće odustati od škakljive predstave sve dok im to pomaže da steknu popularnost.

 

– Karmela je udovica i trudim se da joj posvetim svu pažnju pošto je moj deda otišao, naravno, u ulozi unuka. Čak i poljupci koje možete da vidite su samo znaci naklonosti uobičajeni u ovom delu sveta među rođacima, ništa više od toga – objasnio je tada Đuzepe italijanskim medijima.(RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook


Facebook

Share on pinterest


Pinterest

Share on twitter


Twitter

Share on linkedinLinkedin

Continue Reading

Ludi Svijet

Pijani sveštenik se srušio na GROB pokojnika, morali da ga nose sa sahrane (VIDEO)

Published

on

Svi koji su stajali pored mogli su da ga namirišu, a onda je izgubio ravnotežu

 

Neimenovani sveštenik parohije Sv. Maksimilijan Kolbe u Poljskoj izazvao je u četvrtak ozbiljan skandal u Gdanjsku tokom sahrane. Na ispraćaj pokojnika je stigao prilično pijan, a da je uživao u alkoholu svi koji su stajali u njegovoj neposrednoj blizini mogli su da namirišu.

Ostali su primetili da nešto nije u redu sa njim jer je neprestano lutao i mrmljao, a nakon što se konačno srušio na grob pokojnika, ožalošćeni su ga uzeli pod ruke i napustili groblje.

 

 

Porodica preminulog je to prijavila, a kada je snimak dospeo u poljske medije, reagovao je prečasni Mačej Kvjećen, portparol nadbiskupije Gdanjsk i rekao da je sveštenik odmah  upućen na lečenje.

Porodici je poslato izvinjenje.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook


Facebook

Share on pinterest


Pinterest

Share on twitter


Twitter

Share on linkedinLinkedin

Continue Reading

Ludi Svijet

Siledžija krenuo PALICOM na sitnijeg od sebe, pa doživeo šok: Lud potez u VAZDUHU preokrenuo tuču (VIDEO)

Published

on

Muškarac u beloj majici je izbegavao udarce, a kada je sateran uza zid uradio je nešto što se viđa u borbama kečera

 

Snimak žestoke ulične tuče dvojice muškaraca kruži društvenim mrežama.

Tuča je završena bez jasnog pobednika, ali je obračun prema reakcijama okupljenih i korisnika na društvenim mrežama obeležio potez muškarac u beloj košulji.

Izdržao je udarce kaišem, krošee protivnika mnogo krupnijeg od sebe, a kad ga je rival pribio uz zid i zgrabio svi su mislili da je borba već završena.

 

 

Međutim, usledio je neverovatan potez nakon koga je nekako ostao na nogama, a u pomoć su mu pristigle i prijateljice.

– Još stojim – viče protivniku na kraju snimka.

Za sada nije poznato gde je nastao snimak.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook


Facebook

Share on pinterest


Pinterest

Share on twitter


Twitter

Share on linkedinLinkedin

Continue Reading

SLUŠAJ RADIO

  1. RBSM RADIO

December 2022
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Popularno

Copyright © 2021 Radio Balkan Seher Mahala