NALOŽENA OBDUKCIJA TELA SVETLANE DRAGIJEVIĆ: Majka osumnjičenog za ubistvo Danke iznenada umrla! OGLASILO SE TUŽILAŠTVO

Majka Dejana Dragijevića (50), osumnjičenog za ubistvo dvogodišnje devojčice Danke Ilić, Svetlana Dragijević preminula je juče u selu Zlot, a Više javno tužilaštvo u Zaječaru naložilo je obdukciju tela preminule žene, saznaje Kurir!

 

– Više javno tužilaštvo u Zaječaru donelo je naredbu za obdukcijski pregled leša sada pokojne Svetlane Dragijević. Obdukciju će izvršiti Zavod za sudsku medicinu u Nišu – navode nam iz VJT.

Inače, s obzirom na to da se radi o iznenadnoj smrti i da je preminula u komšiluku, u pitanju je redovna procedura.

 

– Tek nakon obdukcije znaće se kada će biti sahrana, a organizaciju sagrane će preuzeti rođaci s obzirom na to da je Svetla aposle hapšenja sinova i muža ostala sama – kaže naš izvor.

 

Svetlana je, podsetimo, ranije za medije pričala da ne veruje da je njen sin ubio Danku. Takođe, ona je isticala da je bolesna i da je lošeg zdravlja.

 

– Njoj je juče iznenada pozlilo u komšiluku i ona je preminula. Svetlana je od 4. aprila živela sama, pošto je policija uhapsila njenog sina zbog sumnje da je ubio Danku Ilić.

 

Dva dana kasnije, policija je uhapsila i njenog muža Radoslava, ali i mlađeg sina Dalibora – kaže izvor i podseća da je njen drugi sin Dalibor Dragijević umro u pritvoru.

 

Svetlana na sahrani sina dalibora

 

Svetlana je, inače, i sama bila pozvana u Više javno tužilaštvo u Zaječaru radi svedočenja, međutim, ona je tada iskoristila svoje zakonsko pravo da ne svedoči u tužilaštvu. Ona je, inače, imala to pravo kao najbliži srodnik osumnjičenih.

 

– Svedok Svetlana Dragijević je privilegovan svedok u odnosu na Radoslava Dragijevića koji joj je suprug i sina Dejana Dragijevića. Iskoristila je svoje pravo da ne svedoči – rekao je tada advokat Nebojša Živanović.(RBSM-RADIO)

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:   INSTAGRAMU     I   FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)