Nakon vesti o RAZVODU, JK otišla iz Srbije: Za noć daje 1.200 evra, a evo KO joj pravi drušvo (VIDEO)

Karleuša je pre dva dana otkrila da se razvodi

 

Samo dva dana nakon što je objavila da se razvodi od Duška Tošića, Jelena Karleuša otputovala je u Tursku na more sa ćerkama.

 

Naime, pevačica je pokazala na svom Insta storiji kadrove iz Turske, a kako domaći mediji prenose, tamo je odsela u hotelu sa pet zvezdica u Turskoj gde noć navodno približno košta čitavih 1.200 evra.

 

Karleuša je objavila fotografiju na kojoj je pozirala sa ćerkama Atinom i Nikom, u ruci je držala veliki buket cveća, a mnogi su kao i obično, zapazili pevačicin besprekoran stajling.

 

Karleuša je na sebi imala dugu crnu haljinu koja je pratila liniju njenog tela, ali i šešir iste boje, dok je tamnu kombinaciju razbila “Luj Viton” komadima – papučama od 1.100 i torbom čija se vrednost kreće oko 2.700 evra.

 

Podsetimo, u domaćim medijima pisalo se da će, s obzirom da su njihove ćerke trenutno maloletne, Jelena raspolagati imovinom dok one ne odrastu. Budući da će Karleuša imati starateljstvo nad decom, Duško će plaćati alimentaciju.

 

 

Svi dogovori doneseni su bez natezanja, a Tošić, pošto je veoma vezan za ćerke, moći će da ih viđa kada god bude u mogućnosti, s obzirom na to da zbog posla najviše vremena provodi u Turskoj.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin