Nakon 24 godine svi čestitaju Dragani Mirković! Osmijeh sa lica ne skida u zagrljaju mlađeg muškarca! KONAČNO SRETNA-CVJETA

U rezidenciji Dragane Mirković, Uskrs je ove godine na drugaciji način obiljezen a sada svjedoce i slike. Na izmaku godine pjevačica je odlučila da da neku izjavu o svom izboru da sada brak od 24 godine skupa sa Tonijem raškinom i da počne novi život.

 

Nazalost moram da se javim da sam pokrenula brakorazvodnu parnicu. Stanje i veza sa sa Tonijem se godinama pogoršalo i to je dovelo do toga da mi živimo živote odvojene i živimo u različitim rezidencijama radi svoje djece i porodice.

 

Ona je potaknula svim svojim vrijednostima koje ima još djetinstva kao i davanju prednosti uvijek ispred mene dobrobiti mojoj porodici, ja sam se trudila da sačuvam sve, da jednostavno naša zajednica opstane ali neprilike su bile veće i iznad mene i jednostavno savladali su me svi.

 

Ja sam sa vremenom postala svjesna udaljenosti koja se stvorila između nas i to je dovelo do spoznaje da naša veza ne postoji i jednostavno sve je prestalo da funkcioniše i nanosili smo samo veču nesreću svojoj porodici i voljenima. Ona se nakon koncerta koji je imala vratila u Beč i slavila praznik sa porodicom, a to je deca.(RBSM-RADIO)

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:       INSTAGRAMU            I          FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin