Nakon 20 godina braka takmiče se ko će više da iznese prljavog veša: OD LJUBAVNIKA POSTALI NEPRIJATELJI

Glumac Kevin Kostner optužuje svoju suprugu Kristin Baumgartner da traži papreno visoku mjesečnu alimentaciju zbog svojih plastičnih operacija.

Naime ona zahtijeva 250.000 dolara mjesečno a sudeći po troškovima oni najmanje imaju veze sa njenom djecom. Važili su za skladan par i niko nije očekivao da će nakon razvoda isplivavati šokantni detalji.

Glumac tvrdi da je njegov računovođa ustanovio da je Kristin Baumgartner potrošila više od 100.000 dolara na plastične operacije odnosno estetske korekcije, pa otuda i sumnja u njene motive u zahtjevima za alimentaciju, piše u sudskim dokumentima u koje je imao uvid portal Page six.

Pozamašne svote novca je trošila na šoping, stambene kredite i troškove advokata koji nemaju baš nikakve veze sa njihovom djecom. Njeni advokati su odbili da daju komentar na ovakve navode.

Kristin koja sa Kevinom Kostnerom ima troje djece tražila je 248.000 dolara mjesečno alimentacije pa navela da je to “manje od iznosa potrebnog da bi djeca živjela načinom života na koji su navikla”. Napomenula je da ona nema svoje prihode jer je od 2007. nezaposlena zbog brige o djeci.

Ona je u sudskim dokumentima navela da je Kevin pokušao da na njen račun uplati milion dolara kako bi je time ubijedio da pristane na njegove uslove razvoda.

“Ne mogu da prihvatim taj ustupak, ne prihvatam, razgovarala sam sa računovođom Frensiom Šilijem i rekla mu da vrati novac Kevinu”, rekla je.

Otkrila je zatim koliko je njenom suprugu prošle godine dosta novca donijela uloga u seriji “Let Him Go”.

Glumac koji je prošle godine zaradio više od 19 miliona dolara, tražio je u početku od suda da se ti podaci ne objavljuju zbog straha od provalanika, ucjena, prijetnji…Njih dvoje su u braku od 2004. godine a ona je u međuvremenu napustila Los Anđeles.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin