NAKON 14 SINOVA I 27 GODINA BRAKA KONAČNO SU DOBILI KĆERKU!

Prvo je došla ljubav, za njom brak, pa prvi sin, pa još 13 puta po sin, i onda konačno – kćerka.

O paru iz Mičigena, Kateri i Džeju Švandu, priča cijela Amerika. Njihova ćerkica Megi Džejn rođena je u četvrtak, a dočekalo ju je 14 braće, prenosi Telegraf.

-Presrećni smo što je Megi Džejn postala dio naše porodice. Ova godina će nam ostati urezana u pamćenje iz toliko razloga, ali Megi je najveći poklon koji smo mogli da dobijemo”, rekao je oduševljeni tata Džej (45), prenosi Detroit Free Press.

Megi Džejn dobila je ime po oba svoja roditelja – Katerinino srednje ime je Margaret, a Džejn je proizašlo iz Džejevog imena. Par već ima 14 sinova: Tajler, Zak, Dru, Brendon, Tomi, Vini, Kalvan, Gejb, Vesli, Čarli, Luk, Taker, Francisko i Finli, koji imaju od dvije i po do 28 godina.

-Moji roditelji su konačno blagosloveni kćerkom koju su mislili da nikada neće imati. Već su odustali. Prošlo je već 12 sati kako nam je tata rekao i ja i dalje ne mogu da se naviknem na pomisao da imam sestru”, rekao je najstariji Tajler.

Za mamu Kateri 15-oro djece nije problem, jer i sama ima 13-oro braće i sestara. Sa Džejem je u vezi još iz srednje škole, vjenčali su se 1993. godine, a prva tri sina dobili su prije nego što su oboje završili koledž.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)