Nakon 102 djece sa 12 žena, Musa “prekida proizvodnju”: DOŠLO DOBA DA SE KONDOM PROBA (Video)

Musa Hasahya, 67-godišnji farmer iz Ugande, zamolio je svoje supruge da počnu koristiti kontracepciju nakon što je dobio i 102. dijete! Dobro ste pročitali, 102., a možda ni tu ne bi stao da sva ta gladna usta nije postalo izuzetno teško prehranjivati, prenosi Daily Mail.

 

Hasahya je devet fudbalskih ekipa dobio s čak 12 žena, a usto je zasad dočekao i 568 unučadi.

 

On s porodicom živi u Lusaki, u državi gdje je poligamija legalna, a tokom zanimljivog intervju je napomenuo da sa svih 12 supruga živi ispod istog krova kako bi ih mogao nadzirati.

Naime, i danas strahuje od toga da se koja ne odmetne i ode u naručje drugog muškarca, a otprilike trećina djece, u dobi od šest do 51 godine, živi s njima na farmi.

 

Njegovo najstarije dijete 21 godinu je starije od najmlađe supruge.

 

“Ne mogu više tolerirati rađanje djece zbog ograničenih finansijsko sredstava. I želim poručiti ostalim muškarcima da se četiri supruge sasvim dosta. Sve više od toga vodi u probleme”, rekao je Hasahya te priznao da ne zna sva imena djece i unučadi napamet.

 

Svoju prvu suprugu Hanifu oženio je 1971. sa 16 godina nakon što je napustio školu, a prvi put je postao tata dvije godine kasnije kada je Hanifa rodila kćer.

 

Tada je imao dovoljno novca i zemlja pa je širio porodicu kako mu se htjelo, međutim prihodi su posljednjih godina postajali sve niži i niži, a došlo je dotle da je zamolio vladu da mu pomogne pri školovanju sve te djece.

 

Prva supruga Hanifa opisala ga je kao muškarca koji sve u porodici tretira podjednako, pa istaknula da se svi članovi porodice uglavnom dobro slažu. (RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin