Najtužniji dan za Anu Bekutu:Suze sakriti ne može- oglasila se na instagramu i skroz se slomila

0

Ana Bekuta je zaista dozivjela kao tuzan dan pa je sada odlucila sve to javno objaviti i na Instagramu gdje ej govorila otvoreno kakav je to za nju veliki slom bio i desio se. Pred poznatim pjevacicom Anom Bekutom je dan koji je pun izazova bez sumnje.

 

Naime, danas njen bivsi partner i najveća ljubav kako je mnogo puta govorio Milutin Mrkonjić slavio je bio svoj 82. rođendan.

 

Odavajuci pocast njemu, ona je obavila svecano hodocasce na njegovom zadnjem pocivalistu unutar Aleje zasluznih građanstva.

 

U znak velikog postovanja tu je bio i cvjetni vjenac koji je polozen na njegovom grobu a osi toga Ana Bekuta je podijelila i ovaj bitan trenutak sa svim svojim pratiocima.

 

 

U svojoj iskrenoj porodici ona je rekla da je tu stigla da doda pocast jer bi danas bio rodjendan. Bitno je napomenuti da je Milutin Mrkonjić umro 27.11.2021. a Ana i dan danas osjeca veliki gubitak nakon njega i nije se jos oporavila ni ti izlijecila i ne zna kada ce.

 

Mi dok smo bili skupa vladala je jedinstvo i sloga zaista. Mozda ste svi vi ostali imali drugaciju perspektivu ali nas to nikada nije zanimalo. Naš fokus je bio isključen na nastojanjima da budemo sto bolji.

 

Nikada nisam tezila bogastvu jer sam sama sebi obezbjedila sve sto sam mogla. Kada sam bila sa njim od njega sam samo tražila ljubav, brigu ali i odanost a to sam i imala.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:      INSTAGRAMU       I      FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *