NAJOKRUTNIJI SKANDAL U BRITANIJI: Voljela ga je i oprostila mu prevaru, a onda je s njezinom prijateljicom dobio dijete.

Ljubavna priča između Kylea Walkera i Annie Kilner zamršenija je od mnogih meksičkih sapunica zajedno.

Ako se nešto u Engleskoj događa češće od kiše, onda su to skandali, a jedan posebno sočan i brutalan bio je onaj koji je prije nekoliko godina dospio na naslovnice medija kada je engleski reprezentativac Kyle Walker i njegova supruga Annie Kilner rastali su se zbog Walkerove afere s Lauryn Goodman, koja je dovela do rođenja njihovog djeteta.

 

 

Starleta Lauryn Goodman proslavila se sudjelovanjem u reality programima, a u javnosti se našla kada je Britance počeo zanimati svaki njezin korak zbog veze s Kyleom.
Budući da je godinama vjerovala da je neplodna, majka danas dvogodišnjeg Caira, kojeg je od samog početka prozvala “MiracleBaby”, iznenadila se kada je saznala da je trudna. Kyle, koji je tada već bio oženjen, prvo nije bio oduševljen. Lauryn, Kyleova tada nevjenčana supruga Annie, koju je upoznao kada je ona imala 16, a on 18 godina, s kojom je godinama bio u vezi i dobio tri dječaka, bila je jedna od Annieinih najbližih prijateljica, što je stvari činilo boljim.

“Srce mi se stegnulo kad mi je rekao da planira dijete s mojom najbližom prijateljicom. Bilo mi je neshvatljivo da bi zbog toga izložio svoju obitelj opasnosti. U tom trenutku moj se svijet srušio”, priznala je Annie.
Usput, Kyleu to nije bio prvi slučaj da ju je izdao. Imao je aferu s Laurom Brown, zvijezdom reality serije “Bivši na plaži”, prije nego što je imao aferu s Lauryn. Iako su njihovi problemi počeli u to vrijeme, Annie je shvatila da je otkriće njezine veze s najbližom prijateljicom previše za nju.

Lauren je bila moja divna prijateljica. Nakon onoga što se dogodilo s Laurom, nastavila nas je provjeravati i ispitivati kako smo u braku. Uvjeravala me da se na nju mogu osloniti u svakoj situaciji. Rekla je, dodavši da joj je rekao istinu kada su bili na odmoru, “I tada sam ga namjeravala ostaviti, ali jednostavno nisam mogla.”

Moram nešto priznati, rekao je, “Slušaj.” “Jedna ženka očekuje, a to sam ja,” Nikad se nije vratio kući nakon što joj je rekao istinu; umjesto toga, naglo se preselio u drugi stan u gradskoj jezgri.

Kyle je bio poprilično šokiran i povrijeđen što je Annie imala aferu s mlađim dječakom dok su bili razdvojeni, no čini se da su nakon nekog vremena ponovno uspjeli pronaći zajednički jezik te ponovno biti zajedno. za koji je priznala da ga je prekinula u trenutku kad su se ona i Kyle pomirili.

Prema riječima ljudi bliskih slavnoj nogometnoj zvijezdi, njezino ga je priznanje potpuno slomilo, a često je ponavljao da joj više ne može vjerovati. Bio je zabrinut da će ona i dalje gajiti naklonost prema dečku s kojim je bila, no čini se da je prevladao sve svoje brige.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE