NAJNOVIJI SVJEDOCI saslušani u slučaju male DANKE! Ovo su rekli o Srđanima i Dejanu i kobnom danu!

0

Iako su mnogi pomislili da je možda kraj istrage o svemu što se dogodilo sa melnom Dankom, danas je u Javnom Tuzilastvu u Zaječaru saslušani svi novi svjedoci u slučaju ubistva malene Danke Ilića koja je u tom trenutku imala dvije godine iz Bore.

 

Prema nekim nezvaničnim informacijama koje su se pojavile saslušani su bivsi direktora Javnog komunalnog preduzeća “Vodovod” iz Bore Gorana Pavića kao i prijatelja osumnjičenog za ubistvo, Srđana.

 

Goran Pavić je u tim trenucima do detalja odgovarao na pitanje tuzioca u vezi svega koje se desava sa angazovanjem ostalih i pričali su o tome o tom danu nesreće i kakve su oni imali radne zadatke u Banjskom polju.

 

On je govorio o radnim nalozima svih njih i ostao im je bio zadatak na svim tim lokacijama.

 

 

DA vas podsećamo na tesko ubistvo u Banjskom polju terete se radnici od borskog JKP Vodovoda Dejan Dragijević koji ima 50 godina iz sela Zlot i Srđan Janković koji isto ima 50 godina iz sela Luka koji su sa službenim automobilom “fijat pandom” udarili devojcicu koja je u tom trenutku sama izasla iz dvorista a naon toga su stavili na zadnje sjediste i tako joj zivot ugasili.

 

 

Po njihovim pričama kada se djevojcica probudila osumnjičeni Dragijević je golim rukama nazalost udavio. onda je kada je policija uhvatila rekao da je tijelo djevojcice bacio na obliznju deponiju koja se tada nalazila na Starobanjskom putu.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:  INSTAGRAMU       I    FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *