NAJNOVIJE informacije o trudnici iz Čačka koja se zapalila: Poznato da li će biti PREVREMENOG porođaja

Trudnica iz Čačka (31) koja se danas zapalila stigla je pre pola sata u UKC Kragujevac i nije životno ugrožena, potvrdila je prof. dr Aleksandra Dimitrijević, rukovodilac Klinike za ginekoligiju i akušerstvo UKC Kragujevac.

– Trudnica je trenutno u dobrom opštem stanju, vitalni parametri su joj dobri. Trudnoća je uredna, što znači da ne mora prevremeni porođaj. Beba za sada nije ugrožena. Nemamo dokumentaciju o prethodnim pregledima iz aktuelne trudnoće, tako da procenu gestacije ne možemo baš precizno da izvršimo.

Na osnovu sadašnjeg ultrazvučnog pregleda, a i po nekim pokazateljima, smatramo da se radi o terminskoj trudnoći, tj. da je u devetom mesecu – kaže prof. Dimitrijević.

Doktorka Dimitrijević dodala je da trudnica ima opekotine i da je odmah konsultovan i plastični hirurg.

– Procena je da je zahvaćenosti tela opekotinama otprilike 12 odsto od ukupne površine. Biće pod nadzorom plastičnog hirurga. Trenutno čekamo psihijatra da dođe u konsultaciju, za sada nemamo procenu njenog psihičkog sttanja – navela je prof. dr Dimitrijević i dodala da nemaju dokumentaciju o njenim trudnoćama od ranije, već samo znaju da je ovo četvrta trudnoća po redu.

Trudnica se zapalila u selu u okolini Čačka, a inače je njeno prebivalište prijavljeno u Vrnjačkoj Banji.

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin