NAJLEPŠA POLICAJKA SE SKINULA U BIKINI I ZAPALILA SRBIJU: Svi se pitaju da li je realno imati OVAKVO TELO posle porođaja

Policajka  Lidija Takač  iz Novog Sada ima pomalo neobično zanimanje za ženu, što veoma privlači pažnju medija, ai prolaznika. Dok je na zadatku, blista u uniformi, te niko ne može da ostane ravnodušan na njen izgled!  Iako je veoma stroga i predana poslu, susreće se sa raznim predrasudama, ali je one ne dotiču.

 

Na društvenim mrežama je, takođe, popularna, a neretko deli detalje iz svog privatnog života. A kako je trenutno na odmoru sa ćerkom, slike sa plaže u neodoljivom izdanju izjavljuju pregršt reakciju i komentare!

 

 

Komplimenti na račun njenog izgleda pljušte , „nepristojne“ ponude i fore na račun njene profesije još više.

 

„Hapsi me i vodim me sa sobom“. „Da me takva policajka hapsi svaki dan bih zgrešio“. „Daj me privedi, veži me lisama”, „Uuuu, mamička”, „Prelepa sirena”

 

Ona je objavila fotografiju u kupaćem kostimu ljubičaste boje koja dodatno ističe njenu figuru. Lidija ima telo sa pločicama na stomaku, i to nakon porođaja.

 

Čestitam gospođo, vratili ste figuru kao da niste bili trudni, svaka čast – zapazila je jedna dama.

Naime,  ova lepa Novosađanka  nezvanično je najlepša policajka Srbije. Ona je postala i prava zvezda na Instagramu, gde je prati preko 160.000 ljudi. Tu ona rado deli fotografije u uniformi, ali i one u elegantnim izdanjima.

 

Ima i onih koji će na osnovu ovakvih fotografija konstatovati da je „prelepa da bi bila pandurka“ ili proceniti da devojci koja tako izgleda i tako se slika nije mesto u policiji, iako ne znaju kakve su njene kvalifikacije i sposobnosti. Inače, Lidija je diplomirana pravnica.

Nedavno je postala mama devojčice, što se po njenom izgledu nikako ne bi reklo.(RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

–   KLIKNI OVDJE    www.rbsm-serije.com

Pratite nas na   INSTAGRAMU   I   FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)