Najgora PROSIDBA godine: Devojka se OBRADOVALA ko BESNA GUSKA pa mu PUKLA ŠAMAR pred celim stadionom (VIDEO)

Momak je u džepu imao spremnu kutijicu sa vereničkim prstenom, publika na bejzbol meču je sa nestrpljenjem čekala “happy-end”, ali… Do njega nije došlo. Kada je devojka ugledala prsten i shvatila da je reč o slatkišu (Ring pop), blago rečeno nije bila zadovoljna.

Stvari su se promenile u sekundi, što se vidi i po izrazima lica ljudi na tribinama. Svi su šokirani, stoji u opisu snimka nastalog početkom oktobra ove godine, koji korisnici društvenih mreža ovih dana masovno dele jer je, prema njihovim rečima, to sigurno “najgori pokušaj ove godine”.

 

Sve se odigralo na utakmici američke MLB lige između Toronto Blu ​​Džejsa i Boston Red Soksa, a stvari su u početku išle dobro. Rekao je svojoj partnerki da je voli, poljubio je i potom kleknuo ispred nje. Devojci je posle šoka trebao trenutak da se pribere, da bi ga onda ošamarila i polila pićem pred zapanjenom publikom.

– Šta ti je dođavola? – vikala je besna devojka, koja je za svoj potez dobila podršku mnogih korisnika društvenih mreža.

– Momci, naučite od ovog tipa kako se to ne radi – jedan je od najpopularnijih komentara na snimku koji je prikupio stotine hiljada pregleda.

Neki smatraju da je to bila samo uvertira, tvrde da je imao pravi verenički prsten u džepu i da je prava veridba trebalo da usledi, dok su neki uvereni da je cela situacija nameštena.

Biće da su ovi drugi bili u pravu, jer su mladić i devojka iskoristili ovaj video da promovišu razne brendove i verovatno dobro zarade na reklami.

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *