Najemotivnija prosidba svih vremena: Kad vidite zašto, PLAKAĆETE I VI (VIDEO)

Na snimku se vidi kako se neimenovani muškarac kleči na jednom kolenu i traži ruku svoje devojke Emili

 

 

Emotivan video na kojem je jedan muškarac zaprosio svoju devojku uz audiosnimak njenog pokojnog oca koji mu daje svoj blagoslov samo nekoliko dana pre nego što je umro postao je viralan i pregledan je preko 16 miliona puta na društvenoj mreži TikTok.

Na snimku se vidi kako se neimenovani muškarac kleči na jednom kolenu i traži ruku svoje devojke Emili. Poklonio joj je verenički prsten dok je s televizije dopirao glas njenog oca koji je dao dopuštenje mladiću da oženi njegovu ćerku. Buduća nevesta bila je dirnuta do suza.

 

a.

 

„Sine, imaš moje dopuštenje onoliko koliko ti ga mogu dati za ovo kratko vreme koje mi je preostalo na ovom svetu. Znam da voliš Emili i da ćeš se brinuti za nju. Bog vas blagoslovio i imate moj blagoslov“, čuje se kako otac govori na snimku. Emili se rasplakala kad je čula glas.

„Znao sam koliko ti je važno da dobijem dopuštenje tvog oca i uspeo sam pre samo nekoliko dana.  Hoćeš li se udati za mene?“ upitao je mladić Emili, a ona je kroz suze rekla: „Da.“ Par se zatim zagrlio. Video je dirnuo ljude na internetu.

„To je to. Kapa dole, ovo je najbolja prosidba ikad. Ništa je ne može nadmašiti“, „Plačem“, „Ovo je predivno, čestitke“, „Kakav dobar čovek“, samo su neki od komentara ispod objave.(RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin