NAJBOGATIJI PENZIONER TROŠI PARE ŽENE KOJA JE KRILA SVAKU NJEGOVU PREVARU NOVOM TRUDNOĆOM: A 1 problem ih muči 24 godine

Viktorija i Dejvid Bekam gotovo četvrt veka plove bračnim vodama. Svašta se izdešavao u njihvom životima, ali izgleda da je njihova ljubav neverovatno jaka, čim je prevazišla brojne trzavice, ali i ozbiljne krize.

I dok se nekadašnji fudbaler penzionisao, Viktorija ne prestaje da dominira modnom scenom, te se mogu neretko čuti komentari da sada živi na račun žene.

Nije tajna da mu je mnogo puta progledala kroz prste, kao i da mu je bila najveći vetar u leđa u najvažnijim momentima u karijeri. Sada žive sve povučenijim životom, trudeći se da se mediji ne mešaju puno u njihovu privatnost. Na prvom mestu su im deca – Bruklin, Rome, Kruz i Harper Seven, koji polako grade svoje živote i postaju sve uspešniji ljudi.

Viktorija i Dejvid Bekam
foto: Jeff Moore / Eyevine / Profimedia

Vanvremenska ljubav ili brak iz koristi?

Iako brak slavnog para jedan traje više od dve decenije i deluje savršen u očima javnosti, istina je drugačija. Njih su tokom bračnog života pratili skandali i ljubavne afere, koje su oboje često zataškavali, a svjoj ljubavi su uvke iznova davali drugu šansu. Naime, nekadašnja članica grupe “Spajs Grls” često je morala da pređe preko nekih stvari.

Inače, ljubav zmeđu Viktorije i Bekama nije počela spontano, bivša Spajsica ga je dugo jurila, dok je on izigravao nedodirljivog fudbalera.

Nakon nekog vremena, Dejvid ipak više nije mogao da odoleva , pa su započeli vezu, mada tajno s obzirom da je Viktorija tada bila zauzeta.

Viktorija i Dejvid Bekam, Viktorija Bekam
foto: Profimedia

Zapravo, ona je izvesno vreme varala tadašnjeg dečka Stjuarta Biltona sa Dejvidom, pa su zato učestali komentari da ju je karma stigla i da ne treba da se čudi zašto ju je muž povremeno varao.

Bilo kako bilo, par je sve ovo ostavio iza sebe, a poslednjih godina priče o njihovom turbulentnom odnosu sve su tiše, mada nisu potpuno nestale.

“Biti u braku toliko vremena – tu ima mnogo posla. Naša veza je vremenom postala komplikovana”, rekao je Bekam krajem 2018.

Tada je i Viktorija govorila za “Vog” o njihovom braku, istakavši da sunavikli da ignorišu gluposti i da jednostavno nastave dalje, kao da se ništa nije desilo.

Svoju intimu uglavnom čuvaju za sebe, ali je Viktorija nekoliko puta ipak otkrila škakljive detalje iz spavaće sobe. Pre nekoliko godina priznala da su u prvom zajedničkom stanu imali sobu koja im je služila za vođenje ljubavi sa različitim erotskim igricama i ogledalom na plafonu.

1 / 7 FOTO: KCS PRESSE / MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA
“Postojala je soba koja je izgledala kao da je kurtizanina, sve je prekriveno leopard dezenom, a na plafonu smo imali ogledalo”, rekla je i dodala da često imaju odnose:

“Idem s Dejvidom svake noći u krevet, a bilo bi pogrešno da kažem da idemo da spavamo”.

Bekamova žena bila je rečita i kada je trebala da opiše njegov polni organ: “Da ja tako izgledam, hodala bih ulicom u gaćicama. Ponosna sam što imamo odličan seksualni život. On može da se pohvali velikom alatkom. Možete to da vidite u reklami”, rekla je bez zadrške jednom prilikom.

Prva prevara za koju se saznalo

Iako su jedno drugom velika podrška u životu i posvećeni su roditelji, njihov brak je pre 15 godina zamalo pukao. Naime, davne 2004. godine, tadašnja lična aistentkinja bivšeg fudbalera Rebeka Los u javnosti je obelodanila navodnu aferu sa Bekamom.

Rebeka Los
foto: Profimedia

Ona je tada tvrdila da je imala romansu sa oženjenim Dejvidom, a kao dokaz priložila je poruke koje joj je navodno slao fudbaler. Takođe, prepričala je i detalje njihovog seksualnog odnosa i stalno ga je prozivela u medijima.

“Dejvid je jako dobar ljubavnik. Na skali od jedan do deset dajem mu osam. Bio je dobar, ali on i izgleda kao da je dobar u krevetu. Intiman je i prisan i lepo je kad je muškarac takav u spavaćoj sobi”, pričala je Rebeka tada, dok je Bekam demantovao aferu.

Viktorija je poverovala suprugu i ubrzo nakon skandala zatrudnela sa njihovim trećim sinom.

Ali, tu nije kraj skandalima i aferama Bekama.

Naime, manekenka Sara Marbek javno je priznala da je dve godine bila u vezi sa Dejvidom, a romansa je navodno bila pre afere sa Rebekom.

Ona je otkrila da su imali seks puna četiri sata kada su se upoznali, kao i da je njihovo povremeno viđanje trajalo dve godine.

Dejvid Bekam
foto: VEGAN / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Afera sa Bosankom

Brak Bekamovih je, pored svih priča i šuškanja, bio u ozbiljnoj krizi pre 16 godina i to zbog jedne Bosanke. Stvari su se toliko zakomplikovale, da su im svi prognozirali razvod.

Naime, davne 2007. godine jedna prostituka bosanskog porekla Irma Nici obelodanila je aferu sa Bekamom. Ona je pre nešto više od deset godina za magazin “In Touch” ispričala kako je bila intimna sa Bekamom.

– Vodili smo ljubav 15 minuta. Na skali od jedan do deset, kao ljubavnik bih mu dala ocenu 7,5 – rekla je Irma tada.

Međutim, Bekam je oštro negirao njene navode i podneo tužbu protiv spomenutog magazina, a sudu je dostavio detaljnu izjavu na pet stranica.

Prema njegovom obrazloženju on je u odmah po sletanju u Njujork zakazao masažu u svojoj hotelskoj sobi, kako i inače radi pred važan meč.

– Kao što je moj običaj kada stignem u hotel pre utakmice, masažer je došao u moju hotelsku sobu nekoliko sati nakon što sam se prijavio da me izmasira. Sećam se da terapeut nije napustio moju hotelsku sobu do ranih jutarnjih sati. Moj tim obezbeđenja je bio sa mnom pre, za vreme i posle masaže. Nakon što je terapeut otišao, otišao sam da spavam. Pregledao sam izjave koje je pripremila moja služba bezbednosti i koji potvrđuju moja sećanja – objasnio je Bekam tada.

Dejvid Bekam
foto: Profimedia

Prema navodima on je Niki i još jednoj devojci platio 6.000 dolara za grupne intimne odnose, što je takođe demantovao.

– Ne nosim hiljade dolara u kešu kada putujem. Jedini način na koji sam mogao da dobijem 10.000 dolara u gotovini bio je da ih dobijem od svog menadžerskog tima. Nisam tražio ni od jednog člana mog menadžerskog tima da mi obezbedi hiljade dolara u gotovini kada sam bio u Njujorku u avgustu 2007. godine – bio je jasan bivši kapiten engleske reprezentacije.

Na račun ovih kleveta Bekan je od “In Toucha” tražio odštetu od 25 miliona dolara, ali je na kraju izgubio sudski spor. Časopis je kasnije objavio da su tvrdnje bile lažne, ali su se branili da Irma ima pravo na slobodu govora prema ustavu Amerike.

Jedna stvar se nikako ne menja

Iako su decenijama u braku, hranu gotovo nikada ne dele.

Kako je bivši fudbaler u jednom intervjuu rekao, on uživa u lepoj hrani, za razliku od supruge koja već 25 godina jede isti obrok.

– Kad su hrana i vino u pitanju, veoma sam emotivan. Kada mi je nešto super, imam želju da svi to probaju – počeo je Dejvid za podkast “River Cafe Table 4”, pa dodao:

– Nažalost, u braku sam s nekim ko jede isto već 25 godina. Otkad je znam, u njenom tanjiru je uvek riba sa roštilja i povrće kuvano na pari. Skoro nikada od toga ne odstupa. Jedini put kada je uzela nešto iz mog tanjira je kada je bila trudna sa Harper. Samo taj jedan put. To mi je bilo nešto neverovatno. Ali otad više nikad – zaključio je.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/